ANNONCE

PRM / Thomas Piketty i samtale med Rune Lykkeberg

30. oktober 2020 13:51 | Af: Ritzau Info
 

Oplev den verdensberømte franske økonom Thomas Piketty i en livestreamet samtale fra Det Kongelige Bibliotek. Arrangementet foregår på Næstved Bibliotek onsdag den 11. november kl. 20.00-21.30.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Vi har alle hørt politikere tale om den danske velfærdsstat, hvor vi tager hånd om de svageste i samfundet. Men er det nu rigtigt? Hvordan fungerer samfundet i den vestlige verden, som i høj grad præges af kapitalismen?

Forsker i økonomisk ulighed
Den franske økonom Thomas Piketty fik sit internationale gennembrud med bogen ‘Kapitalen i det 21. århundrede’ i 2013. Bogen er solgt i mere end 2,5 millioner eksemplarer på verdensplan. Opfølgeren ‘Kapital og Ideologi’ udkom i marts og er en skarp kritik af nutidens politik og et dristigt bud på et nyt og mere fair økonomisk system.

Thomas Piketty fik allerede som 22-årig sin ph.d. i økonomi fra London School of Economics og gjorde derefter lynkarriere med adskillige hædersbevisninger og priser.

Livestreamet begivenhed
Du har nu mulighed for at opleve den internationalt anerkendte økonom i denne livestreaming direkte fra Dronningesalen i Den Sorte Diamant. Her vil journalist og chefredaktør Rune Lykkeberg interviewe Thomas Piketty. Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål via sms.

Arrangementet finder sted på Næstved Bibliotek onsdag den 11. november kl. 20.00-21.30. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk. Vi sørger for god afstand og håndsprit, så du kan trygt deltage i arrangementet.

Kontakt:

Mads Dyhr-Rasmussen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4124, mail majra@naestved.dk

Lena Lund Olsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4021, mail leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/thomas-piketty-i-samtale-med-rune-lykkeberg?releaseId=13603477

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu