ANNONCE

PRM / TIDLIGERE DRABSCHEF BLIVER JOURNALIST

4. december 2020 10:27 | Af: Ritzau Info
 

Ansat til at styrke dækningen af kriminalstoffet på Newsbreak.dk

Pressemeddelelse fra Newsbreak.dk

Tidligere vicepolitiinspektør og leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Bent Thuesen, er blevet ansat som journalist og kommentator på nyhedsmediet Newsbreak.dk.

Her skal den garvede politimand være med til at styrke dækningen af kriminalstoffet.

-Vi er meget glade for at få Bent Thuesen med på holdet. Læserne interesserer sig uhyre meget for kriminalstof i alle afskygninger. Jeg er overbevist om, at Bent Thuesen med sine mange års erfaring kan bidrage med spændende vinkler og synspunkter, siger Claus Jessen, der formelt tiltræder som ansvarshavende chefredaktør på Newsbreak.dk i begyndelsen af januar.

FASTHOLDER TAVSHEDSPLIGTEN

Bent Thuesen har i forbindelse med ansættelsen sikret sig, at han ikke vil blive bragt i situationer, hvor hans tavshedspligt fra de mange år i politiet vil blive kompromitteret.

-Siden jeg forlod politiet for tre år siden, har jeg haft mange henvendelser fra medier, som ønsker at jeg skal deltage i interviews om nogle af de drabssager, som jeg sammen med kollegerne har opklaret.

Jeg har konsekvent afvist alle henvendelserne af hensyn til min tavshedspligt og de pårørende, som endnu en gang vil få rippet op i deres sorg. Men jeg synes, at det er rigtig spændende, at Newsbreak.dk på forskellig vis nu vil bruge mig i aktuelle sager og som kommentator, siger Bent Thuesen.

Bent Thuesen, der er 65 år, blev især landskendt som leder af efterforskningen af en række spektakulære drabssager i Syd- og Sønderjylland i perioden 2008-2017.

Kontakt:

Uffe Dahl, newsbreak.dk

Vesterbrogade 5. 1. sal
7200 Grindsted
Tlf. +45 2018 3663

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tidligere-drabschef-bliver-journalist?releaseId=13605673

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu