ANNONCE

PRM / Topdanmark tænker grønt ved valg af taxaselskab

5. november 2020 06:02 | Af: Ritzau Info
 

Dantaxi sikrer sig tre år mere med Topdanmark på kundelisten. Dantaxis fokus på grøn
omstilling har været udslagsgivende for Topdanmarks valg af taxaleverandør.

Pressemeddelelse fra Dantaxi 4×48 A/S

Taxa-aftale med grønt fingeraftryk: I de næste tre år skal Dantaxi fortsat levere taxaer til Topdanmarks gæster og de over 1.500 ansatte i hovedkvarteret i Ballerup. Sammenlignet med den tidligere aftale mellem de to selskaber har Topdanmark haft ønske om, at kørslen fremover fortrinsvis skal ske med el-taxaer. Et ønske som Dantaxi, med næsten 200 el-taxaer i flåden, kan imødekomme.

Københavns største flåde af el-taxier

– Vi har Københavns største flåde af el-taxaer og kombineret med vores avanceret turformidlingssystem kan vi sikre, at Topdanmark kan vælge nul-emissions taxaer som første valg uden at gå på kompromis med hverken tilgængelighed eller fremkørselstid. Topdanmarks engagement i el-taxa kan bidrage til, at flere chauffører vælger at skifte konventionel bil ud med el-bil, fordi der er konkret efterspørgsel fra en stor kunde. Det er rigtig positivt for den grønne omstilling hos os, forklarer Mike Petersen, salgschef i Dantaxi.

Aftalen vil reducere udledningen af CO2

CSR ansvarlig i Topdanmark Pernille Fogh Christensen påpeger, at Topdanmark ønsker at indgå i samarbejde med deres leverandører med det formål at reducere udledningen af CO2:

– Dantaxi har fokus på grøn omstilling og el-taxaer, og det lægger Topdanmark stor vægt på. Vi vil rigtig gerne indgå i et samarbejde med vores leverandører om hvordan vi kan bidrage til den grønne omstilling og derved støtte op om Regeringens mål om 70 % CO2 reduktion inden 2030. Vi har selv opsat et mål om at blive CO2-neutrale i 2030 på en lang række områder, fx driften af bygninger. Hvis vi sammen med Dantaxi kan bidrage til CO2-neutral taxa-kørsel, er det rigtig godt.

Samarbejdet mellem de to virksomheder er siden 2014 udvidet og fornyet af flere omgange. Foruden at el-taxaer nu indgår som en del af aftalen, får Topdanmarks ansatte en række fordele, når de i privat-regi benytter Dantaxi app’en til bestilling af taxa. Aftalen er ligeledes gjort landsdækkende og omfatter også kørsel fra Topdanmarks afdelinger i Viby, Odense og Herning.

Om Dantaxi

  • På landsplan er næsten 200 el-taxaer tilsluttet Dantaxi. El-taxaerne er primært koncentreret omkring Region Hovedstaden.
  • Selskabet udfører taxikørsel i 75 af Danmarks 98 kommuner, og er Danmarks største taxiselskab med ialt 1.900 vogne.
  • Alle selskabets taxier er monteret med afskærmning og fastgjorte spritdispensere.

Kontakt:

Kommunikationschef Rasmus Krochin tlf.: +45 45 95 44 57 email: rs@dantaxi.dk

Presseafdeling kan kontaktes direkte på tlf.: +45 28 40 51 48 email: presse@dantaxi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/topdanmark-taenker-gront-ved-valg-af-taxaselskab?releaseId=13603190

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu