PRM / Træning med havneudsigt: Fitnesscenter åbner i BLOX

23. marts 2018 07:31 | Af: Ritzau Info
 

Murbrokkerne og støvet har lagt sig på byggepladsen nær Den Sorte Diamant. Tilbage står BLOX, Københavns nye kultur- og nu også fitnesscenter. Lørdag den 7. april åbner fitness dk dørene til træning i nye rammer i BLOX.

Pressemeddelelse fra fitness dk

Når påskefejringen er på sit højeste, og den gode mad og drikkelse nydes i godt selskab, sker det, at der sætter sig lidt på sidebenene og samvittigheden. Lørdag den 7. april åbner fitness dk et fitnesscenter i Københavns nye kulturcenter BLOX, der er placeret mellem Langebro og Den Sorte Diamant på Christians Brygge. Her kan besøgende – med udsigt til indre havn og Frederiksholms Kanal – svede påskekalorierne og den dårlige samvittighed ud.

– Vi bruger lang tid på at udvælge vores placeringer, og i slutningen af 2017 genåbnede vi vores center på Nygårdsvej på Østerbro efter en gennemgribende renovering – det har været en succes med mange besøgende. I BLOX låner vi elementer fra Nygårdsvej, som vi tror, kombineret med den nye beliggenhed, vil være et hit hos de medlemmer, der forventer lidt ekstra af træningsoplevelsen. Det får de med udsigten til Københavns Havn, siger Karsten Mayland, COO i fitness dk.

Netflix på løbebåndet og spinningcykler der sladrer
I fitness dk lægges der vægt på at sammensætte udstyret og faciliteterne, så de afspejler medlemmernes ønsker. Derfor har man valgt at udstyre udvalgte maskiner i centret med muligheden for at tilgå sin Spotify eller Netflix – og som noget nyt, holder maskinerne nu selv øje med, om brugeren yder sit optimale.

-fitness dk i BLOX tilbyder blandt andet kvalitetscykler fra Tomahawk, der er udstyret med en krank udviklet af Mercedes. Cyklen giver en fornemmelse af at sidde på en landevejscykel, og henvender sig særligt til watthungrende spinningentusiaster. Og som en ekstra feature, sladrer den samtidig om, hvorvidt du kører i det tråd, der er optimalt for din træning, så du hele tiden bliver presset til at yde dit optimale, forklarer Karsten Mayland og tilføjer, at udover fitness som spinning og løb, er der fokus på nye træningsformer, holdtræning og wellness:

-Der er mulighed for at deltage på vores Les Mills hold eller eksperimentere med nye træningsformer som gravity pilates, hvor man træner med sin kropsvægt på en avanceret bænk, der ændrer hældning og dermed intensitet. Efter træning kan man slappe af med sauna og dampbad i omklædningsrummet, siger Karsten Mayland.

Åbningstilbud til de hurtige

For de hurtige, der ikke kan vente med at komme ned og brænde påskemiddagen af, har fitness dk lavet et åbningstilbud.

-For alle, der melder sig ind i perioden fra den 19. marts til den 15. april, er oprettelsen gratis, siger Karsten Mayland.

Du finder fitness dk i BLOX på Christians Brygge 23, 1219 København K.

Kontakt:

Marianne Frandsen
Markedschef, fitness dk
(+45) 20 81 51 91
marianne@fitnessdk.dk

Anders Møller Larsen
PR Assistant, Epicent PR
(+45) 31 65 09 43

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12514777

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu