ANNONCE

PRM / Tre ejerledere i Nordjylland inspirerer i en krisetid

13. oktober 2020 06:01 | Af: Ritzau Info
 

Til Årets Ejerleder 2020 hylder PwC, Nykredit og Dansk Erhverv alle dem, der gør en forskel – også i en krisetid. Dem, der hjælper med at holde hjulene i gang, og som har visionerne og evnerne til at skabe ideer og arbejdspladser. I Nordjylland er tre stærke ejerledere med til at inspirere i en vanskelig tid for mange.

Pressemeddelelse fra PwC

Blandt en lang række danske virksomheder med dygtige ejerledere i spidsen har en jury nu udvalgt tre ejerledere fra Nordjylland, der kan være med til at inspirere dansk erhvervsliv i en vanskelig tid for mange.

“COVID-19 sætter samfund og virksomheder overfor en række betydelige udfordringer, der stiller nye krav til ejerledere og erhvervsdrivende i Danmark. Men krisen har også banet vej for handlekraft og kreativitet. For nye ideer og løsninger. Mange virksomheder har omlagt deres produktion på rekordtid og tilbudt hjælp på nye måder. Til Årets Ejerleder 2020 hylder vi alle dem, der gør en forskel,” fortæller Torben Toft Kristensen, partner og statsaut. revisor fra PwC i Aalborg.

Hos Nykredit uddyber Henrik Damsgaard, regionsdirektør i region Aarhus:

“Som foreningsejet, dansk bank er vi glade for, at vi kan være med til at hædre ejerledere, der gør en forskel i byer og lokalsamfundet i Nordjylland. I år er et særligt år på grund af COVID-19, og det er ekstra inspirerende at se, hvordan nogle ejerledere fx har givet en økonomisk håndsrækning til underleverandører eller skabt unikke services og produkter i et samarbejde med myndigheder og sundhedspersonale,” siger Henrik Damsgaard, og fortsætter:

“Det har virksomhederne gjort for at hjælpe samfundet, hvor det har været muligt, og samtidig sikre deres forretning og bevare arbejdspladser. Ejerledere spiller en afgørende rolle for at få Danmark på fode igen.”

“Vi ønsker at hylde alle dem, der hjælper med at holde hjulene i gang, og som har visionerne og evnerne til at skabe ideer og arbejdspladser – også i en krisetid. Vi hylder entreprenørånden, købmandsskabet og himmelstormeren, og alle de ejerledere, der bidrager til fællesskabet og til samfundet. Det er dem, der er med til at genstarte Danmark,” tilføjer Betina Hagerup, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

De tre inspirerende ejerledere fra Nordjylland:

Ejerleder Leif Carøe Andersen og Carsten Trudslev fra Intech International A/S (Brønderslev)

Leif Carøe Andersen og Carsten Trudslev er to ambitiøse ejerledere, der har klare strategier og mål for fremtiden, hvor Intech International skal være dobbelt så stor inden for blot fem år. God kundeservice og ordentlighed er to værdier, som Intech International prioriterer på vej mod de ambitiøse fremtidige mål. Leif Carøe Andersen og Carsten Trudslev leder efter devisen “ordentlighed frem for alt”, og væksten skal ske gennem genkøb og en meget høj kundeloyalitet.

Intech International designer og producerer en lang række komplekse komponenter til fiskeindustrien og fødevareindustrien, hvor eksportandelen udgør op til 90 % af omsætningen, og derfor har COVID-19 ramt virksomheden ekstra hårdt. Trods lukkede landegrænser greb Intech International muligheden for at få onboardet en medarbejder til det canadiske marked, som var klar til at tage afsted, når omstændighederne tillod det. Intech International havde også før COVID-19 en høj grad af digitalisering, som under krisen er blevet yderligere forbedret med nye tiltag og værktøjer. Intech International har gennem en lang årrække brugt digitale løsninger til at løse problemstillinger, vedligeholde kunderelationer og endda konstruere produkter.

Ejerleder Kevin Rebsdorf fra CompanYoung ApS (Aalborg)
Der er gang i CompanYoung og ejerlederen Kevin Rebsdorf, der har fået virksomheden til at udvikle sig i stor stil siden etableringen i 2012. CompanYoung er gået fra at være et bureau i 2012, som beskæftiger sig med tiltrækning og rekruttering af unge, til at udvikle softwareværktøjer i 2014, blive et videnscenter i 2016 med specialiseret viden om de nyeste trends blandt unge og endeligt være en full-service virksomhed i 2018.

For Kevin Rebsdorf var transparent kommunikation under COVID-19 et fuldstændig afgørende fokus, hvor han dagligt udsendte opdateringer afsted til sine medarbejdere om CompanYoungs status, retning og fremtidsudsigter. Medarbejderne blev under hele forløbet inddraget og lyttet til, og på den måde blev Kevin Rebsdorf mødt af opbakning og forståelse fra kollegerne.

Ejerleder Michael Hove fra Commentor A/S (Aalborg)
Michael Hove er ejerlederen bag den ambitiøse it-virksomhed,Commentor,der har et mål om at blive markedsleder i Danmark for større it-projekter i 2025 og samtidig fordoble antallet af medarbejdere inden for de nærmeste tre år. Commentor består af en flad organisationsstruktur, hvor de enkelte teams er selvkørende og ligeledes har et individuelt ansvar for at komme i mål med deres projekter. Det har gjort Commentor mere agil i en tid, hvor der har været behov for at kunne udvise fleksibilitet både internt og ekstern i virksomheden.

Michael Hove har et motto om, at Commentor skal drives ligesom Formel 1; med 200 km/t – også under COVID-19. Det har betydet, at Commentor har ansat 30 nye medarbejdere under COVID-19, og samtidig blev alle større projekter risikovurderet, hvilket førte til, at alle større kunder blev mødt af budskabet “business as usual”. Det har været vigtigt for Michael Hove at bidrage til godt humør blandt de 100 ansatte under COVID-19, og derfor har Commentor igangsat forskellige sociale aktiviteter som virtuel stand-up med professionel komiker, chilismagning med Chili Claus og en aktivitetspakke til de medarbejdere, som har børn.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tre-ejerledere-i-nordjylland-inspirerer-i-en-krisetid?releaseId=13602267

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu