ANNONCE

PRM / Trilogien om Harry “Kvisten” Kvist afrundes med et brag af en historisk noir-thriller

6. marts 2020 12:00 | Af: Ritzau Info
 

Tredje bind i den benhårde trilogi om den homoseksuelle eksbokser Kvisten, der lever af at inddrive gæld, opstøve forsvundne bondepiger på byens bordeller og som assistent i en begravelsesforretning, og stadig drømmer om et comeback. Anmelderne kalder det en af de bedste, mest velskrevne og sejeste krimitrilogier i mange, mange år.

Pressemeddelelse fra Turbine Forlaget A/S

Stockholm 1936. Da eksbokseren Harry “Kvisten” Kvist finder sin gode ven, præsten Gabrielsson, brutalt myrdet i Katarina Kyrka, er han fast besluttet på at hævne ham. Sporene fører ham til Stockholms kriminelle underverden, hvor Kvisten hurtigt befinder sig på dybt vand midt i et større komplot, der trækker tråde til Tyskland og den fremstormende nazisme. Kvisten må sætte alt på ét bræt for at finde morderen og undervejs forsøge at navigere i krydsilden mellem flere fronter, hvor det ikke længere er til at sige, hvem der er ven, og hvem der er fjende.
Serien om Kvisten er en benhård, nordisk noir-krimi, som foregår i et troværdigt historisk miljø – 1930ernes dystre og kolde Stockholm.

Martin Holmén er født i 1974 og bor i Stockholm, hvor han underviser i Svensk og Historie og ejer en lille tobaksforretning i Gamla Stan. Trilogien om Kvisten er hans debut, og har høstet bragende flotte anmeldelser overalt, hvor den er udkommet. Bøgerne er ved at blive skrevet til en miniserie i ni afsnit til et stort amerikansk produktionsselskab.

Mød Martin Holmén på Krimimessen 2020, Fængslet i Horsens

Lørdag kl. 14, Rød Scene. I samtale med Lars Ole Sauerberg
Lørdag kl. 14.45, Teltet. I samtale om at skrive historiske krimier.
Søndag kl. 11.40, Gymnastiksalen. I samtale med Tonny Vorm

Anmelderne har skrevet om de tidligere bind:

“Slår sig med sikker stil fast i toppen af det kuperede nordiske krimilandskab” – 5 stjerner, Berlingske

“En förskräglickt läsvärd bok” – Leif G.W. Persson

“Sjarmerende, imponerende, fascinerende og intenst original kriminalroman” – Dagbladet

Fakta om bogen:

Titel: Slugger

Forfatter: Martin Holmén
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Forlag: TURBINE
ISBN: 9788740658545
Sidetal: 372
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udkommer d. 10. marts 2020

Kontakt:

PR og kommunikation Marie Jensby tlf.: 60548460 email: marie.jensby@turbine.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/trilogien-om-harry-kvisten-kvist-afrundes-med-et-brag-af-en-historisk-noir-thriller?releaseId=13589346

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu