PRM / Tusinder så veteranbiler i Jesperhus Blomsterpark

11. maj 2018 09:59 | Af: Ritzau Info
 

550 veteranbiler fra hele landet trak flere end 6.000 gæster til sæsonåbningen på Jesperhus Blomsterpark på Mors.

Pressemeddelelse fra Jesperhus

Selvom vejrguderne havde lovet regn, slap Jesperhus Blomsterpark på Mors med et par byger i løbet af åbningsdagen, der trak flere end 6.000 gæster.

De kunne traditionen tro, på Kr. Himmelfartsdag, se i hundredevis af veteranbiler i parken. 550 veteranbiler fra hele landet havde fundet vej til Mors – lidt færre end der var tilmeldt. Vejrudsigten havde fået små 100 bilejere til at blive hjemme.

– parken summede af liv, og der var en fantastisk stemning blandt gæsterne, fortæller Arrangementschef Karin Nielsen.

Allerede fra tidligt formiddag, strømmede gæsterne til Jesperhus, der til dagligt præsenterer et overflødighedshorn af tilbud til hele familien.

– De kan tage turen i den 3.000 kvm. store indendørs Junglezoo med masser af spændende dyr fra hele verden. Man kan besøge Papegøjeskolen, hvor dyrepasserne hver dag træner Papegøjerne til at udføre forskellige tricks. Herudover har vi lige fået to nye Kata Lemurer unger, og der er flere unger af forskellig art på vej hos dyrene i Junglezoo den kommende tid, fortæller Karin Nielsen.

Udover Junglezoo kan ungerne også lege i HUGO-land, se gratis shows med HUGO, Rita og alle de andre populære børnefigurer på scenen i Blomsterparken, se film i 4D-biografen eller – sammen med familien – gå en tur i en af de seks temahaver, eller tage et afbræk med en lækker frokost i Blomsterparken.

Jesperhus har årligt cirka 230.000 gæster.

Kontakt:

For yderligere information kontakt:
Arrangementschef Karin Nielsen, tlf. 2677 9016

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tusinder-sa-veteranbiler-i-jesperhus-blomsterpark?releaseId=12807879

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu