ANNONCE

PRM / TV 2, Blu og Bauer Media udgiver X Factor podcast

14. februar 2020 09:00 | Af: Ritzau Info
 

Fra den kommende weekend får et af Danmarks mest sete tv-programmer sin egen podcast “X Factor uden filter”. Podcasten udkommer hver lørdag i de kommende 8 uger.

Pressemeddelelse fra Bauer Media

Rikke Collin er vært på podcasten som hver uge vender ugens højdepunker i X Factor med to kendte gæster. Formålet med podcasten er at give lytterne et indblik i, hvad der foregår bag showet og tale mere om, hvad der er foregået i X Factor verdenen.

” Vi glæder os over samarbejdet med Bauer Media, og ikke mindst glæder vi os til at kunne give fans og lyttere en ekstra X Factor oplevelse om lørdagen.” udtaler Dorte Borregaard, underholdningsredaktør hos TV 2.

“Podcast er et af vores store fokusområder som Danmarks største kommercielle podcastudbyder, og vi glæder os over nu også at kunne tilbyde lytterne en X Factor podcast. Vi synes der er et stort match imellem et musikprogram som X Factor og flere af vores radiostationer, og så glæder vi os til samarbejdet med TV 2 og Blu” udtaler Tobias Nielsen, COO hos Bauer Media.

“X Factor uden filter” udkommer første gang lørdag den 15. februar på alle RadioPlay, TV 2 PLAY, Apple Podcast, Google podcast og andre af de mest populære podcast platforme.

Kontakt:

For yderligere oplysning kontakt Bauer Media, COO Tobias Nielsen Tobias@bauermedia.dk eller TV 2, Underholdningsredaktør Dorte Borregaard Dobo@tv2.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tv-2-blu-og-bauer-media-udgiver-x-factor-podcast?releaseId=13588190

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu