PRM / Tyve på spil: Her er din bil mest udsat i København

14. november 2018 08:26 | Af: Ritzau Info
 

Særligt et område i centrum af København har ofte besøg af biltyve, viser aktindsigt, som sammenligningstjenesten Samlino.dk har fået udleveret

Pressemeddelelse fra Samlino.dk

Hvis du gerne vil undgå indbrud eller tyveri fra din bil, skal du muligvis lade være med at parkere din bil i Nyropsgade i København.

Det er nemlig gaden, hvor klart flest bileejere har kontaktet politiet med en anmeldelse om tyveri eller indbrud i deres bil i 2018, viser en aktindsigt hos Københavns Politi, som sammenligningstjenesten Samlino.dk har fået udleveret.

Nyropsgade alene tegner sig indtil videre i år for 101 anmeldelser om tyveri eller indbrud i bilen, hvilket er en stigning fra sidste år, hvor der var 84 anmeldelser i årets 12 måneder.

Lille område med mange anmeldelser

Men tallene afslører også, at tyvene især er begejstret for et meget lille område i indre København. De næste gader på listen er nemlig Vester Søgade og Staunings Plads, der begge ligger indenfor få hundrede meter af Nyropsgade.

De to gader tegner sig for 48 og 36 anmeldelser.

De samme tal fra 2017 viser, at tyvene generelt er glade for de samme gader i år som sidste år.

Dog med den undtagelse, at Nørre Voldgade sidste år blev en klar nummer et over tyvenes favoritgader med 105 anmeldelser. Det tal er i år kommet helt ned på 25 anmeldelser.

Samlet set har der frem til oktober i år været 2.312 anmeldelser om tyveri eller indbrud fra biler i København. I hele 2017 lå det tal på 2.760 anmeldelser.

Københavnske gader med flest anmeldte indbrud i 2018:

Nyropsgade: 101
Vester Søgade: 48
Staunings Plads: 36
Blegdamsvej: 32
Rejsbygade: 28
Nørre Voldgade: 25
Tietgensgade: 22
Amager Strandvej: 21

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tyve-pa-spil-her-er-din-bil-mest-udsat-i-kobenhavn?releaseId=13564115

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu