ANNONCE

PRM / Udendørs idrætsanlæg genåbnes for idræt uden kropskontakt

22. april 2020 07:29 | Af: Ritzau Info
 

Kommunen begynder nu at genåbne idrætsanlæg, idet DIF og DGI har tilpasset deres anbefalinger til idrætsforeningerne efter dialog med Sundhedsstyrelsen.

Pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune

Det er nu igen tilladt at mødes og dyrke idræt udendørs på kommunale idrætsanlæg – men alle myndighedernes krav og anbefalinger skal samtidig overholdes. Det betyder bl.a. at max 10 personer må mødes og de skal holde to meters afstand.

“Jeg er glad for, at vi nu tager hul på at genåbne idrætslivet. I første omgang bliver det med mange begrænsninger, men jeg håber, at dette er startskuddet til, at vi stille og roligt kan vende tilbage til normalen, så vores fantastiske foreningsliv igen kan leve frit. Det er et kæmpe ønske hos os alle”, siger Kristian Hegaard, der er formand for Fritids- og Idrætsudvalget.

Genåbningen sker på baggrund af, at DIF og DGI har tilpasset deres anbefalinger til idrætsforeningerne efter dialog med Sundhedsstyrelsen.

Hvis en forening vælger at afholde udendørs idrætsaktiviteter uden kropskontakt, opfordres foreningerne til at holde sig orienteret om anbefalingerne og retningslinjerne fra DIF, DGI samt egne specialidrætsforbunds anbefalinger og retningslinjer.

Blandt andet må man ikke samles mere end ti personer og der holdes mindst 2 meters afstand til andre personer. Der skal være særlig opmærksom på håndhygiejne og brug af medbragt håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
Klubhuse, toilet, omklædnings- og badefaciliteter vil fortsat være lukkede.

Udendørs anlæg, herunder tennisbanerne, åbner hurtigst muligt, og kommunens administration er i dialog med foreningerne og NSPV herom.

Kontakt:

Udvalgsformand Kristian Hegaard (B) tlf. 22 33 91 53

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/udendors-idraetsanlaeg-genabnes-for-idraet-uden-kropskontakt?releaseId=13592141

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu