PRM / Udsolgt Cold Hawaii Film Festival i “sommerligt vejr”

1. maj 2018 09:42 | Af: Ritzau Info
 

Weekendens Cold Hawaii Film Festival, der afvikles i Klitmøller for fjerde gang, melder alt udsolgt før starten på fredag. Det er første gang i festivalens historie, at der er udsolgt fem dage før eventen, og det tager arrangørerne Alicja Cupial og Morten Duus som et positivt tegn.

Pressemeddelelse fra Cold Hawaii Film Festival

Weekendens Cold Hawaii Film Festival, der afvikles i Klitmøller for fjerde gang, melder alt udsolgt før starten på fredag.

Det er første gang i festivalens historie, at der er udsolgt fem dage før eventen, og det tager arrangørerne Alicja Cupial og Morten Duus som et positivt tegn.

– festivalen trækker gæster til byen fra 7-8 lande i og udenfor Europa, og den stigende interesse i ind- og udland er sammen med en stigende lokal interesse for arrangementet, årsagen til at vi kan melde udsolgt, fortæller Alicja Cupial.

Hun fortæller, at filmene bedømmes ud fra fire kriterier: historie, filmteknik, surfniveau og til sidst på “publikums begejstring”. Sidstnævnte dækker over, at man måler lydniveauet på pubikums klapsalver efter, at filmen er vist.

Udsigt til høj sol over Cold Hawaii
DMI melder om sol over Cold Hawaii Kysten, og betyder normalt mange gæster i Klitmøller – udover filmfestivalens deltagere.

Festivalens syv finalefilm vises ved en gallafest lørdag aften, men programmet starter allerede fredag aften, hvor man viser den svenske surf- og ekstremsportsfilm “Chasing The Elements” samt koncert med irske Denis McLaughlin & Friends.

Lørdag er der strandrensning med efterfølgende gratis Trash Art Competition for børnene, lørdag og søndag er der DM i Surf på stranden med gratis adgang, og gallafest lørdag aften med prisuddeling og tre DJ Set.

Læs mere om Cold Hawaii Film Festival her : www.coldhawaiifilmfestival.dk

“Chasing The Elements” trailer må gerne smides på websites: https://youtu.be/8sCF4K_rlJA

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/udsolgt-cold-hawaii-film-festival-i-sommerligt-vejr?releaseId=12748863

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu