ANNONCE

PRM / Udviklingen af Valby fortsætter: Nye centrale lejeboliger snart klar

28. oktober 2020 08:19 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra DEAS

I marts 2021 står 56 nye moderne lejligheder klar på Trekronergade 124 i Valby, og udlejningen går nu i gang. Ejendommen ligger centralt i Valby, og kvaliteten er i højsædet i de nyopførte lejligheder. Trekronergade 124 rummer også 3 mindre butikker i stueplan.

“Vores ambition er at skabe gode boliger på centrale beliggenheder med et attraktivt lokalmiljø. Og så tror vi på, at trygge og behagelige rammer sikrer lejerne en bedre trivsel. Ejendommen på Trekronergade 124 er vores første boligejendom i Valby, som de seneste år har gennemgået en markant udvikling og er blevet et særdeles attraktivt sted at bosætte sig,” siger Mette Haarup, boligchef i C.W. Obel Bolig.

Der er plads til alle i de nye boliger på Trekronergade 124 – både singler, par, mindre og større familier samt seniorer kan finde en passende bolig, da der her tilbydes boliger med 2-6 værelser fra 73-178 m². Alle lejlighederne har desuden privat terrasse eller altan, alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum samt eget depotrum i kælderen. Boligerne ligger blot 200 meter fra Ny Ellebjerg Station, hvorfra der i dag kører flere S-togslinjer, og fra 2024 bliver det også muligt at tage metroen fra stationen.

Oplev boligerne til første åbent hus

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS står for udlejningen, som skydes i gang med første åbent hus på søndag den 1. november kl. 12.30-13.30 i prøvelejligheden beliggende Trekronergade 124F, 1. tv.

“Vi oplever en stor efterspørgsel på centralt beliggende lejeboliger i København, og boligerne på Trekronergade opfylder mange boligsøgendes ønsker om kvalitet og nem adgang til byen. Vi ser frem til at sikre C.W. Obel Bolig en effektiv udlejning af de nyopførte lejligheder i Valby,” siger Christina Kampmann Petersen, projektudlejningschef i DEAS’ afdeling for boligudlejning.

Læs mere om boligerne: https://trekronergade124.dk/

For mere information
Christina Kampmann Petersen, projektudlejningschef, DEAS, mobil 27 90 16 15
Mette Haarup, boligchef, C.W. Obel Bolig, tlf. 33 33 92 92

Kort om C.W. Obel Bolig
C.W. Obel Bolig investerer i boligejendomme i Københavnsområdet og Aalborg. Selskabet tilbyder kvalitetsejendomme med høj arkitektonisk kvalitet på gode beliggenheder og med optimal infrastruktur. C.W. Obel Bolig har en portefølje i vækst og drifter og forvalter egne ejendomme.

Kort om DEAS-koncernen
DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/udviklingen-af-valby-fortsaetter-nye-centrale-lejeboliger-snart-klar?releaseId=13603150

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu