PRM / Ung digital tjeneste bider sig fast i Jyllands midte

29. august 2018 07:32 | Af: Ritzau Info
 

Stadig flere danskere benytter sig af digitale tjenester, når de skal købe dagligvare eller have rengjort deres hjem. Det får nu den digitale platform Happy Helper, der formidler rengøring af private hjem, til at udvide i Jylland og oprette kontor i Herning.

Pressemeddelelse fra Happy Helper

Danskernes tid er en stadig mere dyrebar ressource. 51 % i Midtjylland ønsker således hjælp til den private rengøring i følge en Userneeds undersøgelse. Det mærker Happy Helper A/S, som formidler privat rengøring. Virksomheden har siden sin start i 2016 oplevet en voldsom vækst måned for måned.

– Vi mærker klart danskernes ønske om at købe sig til rengøring, så de ikke skal bruge tid på det, men i stedet kan bruge tiden sammen med familien. Alene i juli måned havde vi en omsætning, der var mere end dobbelt så stor som samme måned sidste år – og juli er erfaringsmæssig en sløv måned på grund af ferie, fortæller Dennis Forchhammer, CEO i Happy Helper.

Det er særligt gruppen af de 35 til 49 årige, der ønsker hjælp til rengøringen. 60 % af gruppen ønsker sig hjælp. Blandt de 50 til 70 årige ønsker 45% sig hjælp. Efterspørgslen får nu Happy Helper til at opruste i Jylland som del i en ambitiøs vækststrategi.

– Vi er allerede stærkt tilstede i hovedstanden, Odense, Århus og Aalborg. Men vi oplever en efterspørgsel efter vores tjeneste udenfor områderne. Vi har derfor længe haft Herning i kikkerten og ønsket at oprette et kontor i byen, der kan fungere som base for vores forsatte udbredelse i Jylland, fortæller Dennis Forchhammer, CEO i Happy Helper.

I første omgang er kontoret i Herning besat af Anna Ódor, der er ansat som area manager. Anna er til dagligt bosat i Århus med hendes mand og tre børn, men skal med udgangspunkt i Herning sikre, at familier i resten af Jylland kan få gavn af platformens formidling af tryg privat rengøring.

Kontakt:

Public Affairs & Presse Martin Pelle tlf.: +45 53 63 93 10 email: mp@happyhelper.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ung-digital-tjeneste-bider-sig-fast-i-jyllands-midte?releaseId=13425331

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu