ANNONCE

PRM / Unge trendsættere skal få flere til at handle i Blå Kors’ genbrugsbutikker

10. september 2020 13:38 | Af: Ritzau Info
 

Den sociale hjælpeorganisation Blå Kors går nye veje og ansætter en flok unge frivillige, som skal skabe opmærksomhed omkring organisationens genbrugsbutikker på Instagram. Formålet er at få flere til at handle genbrug og på den måde samle flere penge ind til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark.

Pressemeddelelse fra Blå Kors Danmark

Når man handler i Blå Kors’ genbrugsbutikker, er man med til at gøre en forskel for miljøet, men også for børn, unge og voksne i Danmark, som har det svært.

Det budskab skal en gruppe unge frivillige i landets fem største byer være med til at sætte fokus på, når de fremover skal være være en slags ambassadører for Blå Kors’ mere end 50 genbrugsbutikker.

I alt 11 unge er blevet udvalgt som trendsættere, der hver uge vil lægge opslag op på Instagram med genbrugstøj, som de finder i deres lokale butik, og skal på den måde være med til at sætte trenden inden for mode, bæredygtighed og genbrug.

Genbrug gør godt

“Blå Kors Genbrug har taget et nyt strategisk skridt ved at ansætte unge trendsættere, som skal vise jævnaldrende, hvordan genbrug er sagen i forhold til mode og bæredygtighed” siger Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug, og fortsætter:

“Trendsætterne skal være med til at sætte fokus på fordelene ved at shoppe genbrugstøj i Blå Kors’ genbrugsbutikker, hvor overskuddet går til Blå Kors Danmarks arbejde med udsatte børn, unge og familier i Danmark”.

De unge er ansat på lige vilkår med Blå Kors’ øvrige frivillige i genbrugsbutikkerne. De har blot nogle andre opgaver.

Blå Kors driver i alt 54 genbrugsbutikker i Danmark inkl. webshoppen lidtsmartere.dk. Al overskuddet fra butikkerne går til at hjælpe blandt andet mennesker, som er hjemløse eller har et misbrug, og børn fra hjem med misbrugsproblemer.

Kontakt:

For yderligere information: 

Vurderingsekspert i Blå Kors Genbrug, Kirsten Marie Kragh, tlf. 92 43 38 08 

Chef for Blå Kors Genbrug, Anders Christensen, tlf. 21 12 21 20 

 

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/unge-trendsaettere-skal-fa-flere-til-at-handle-i-bla-kors-genbrugsbutikker?releaseId=13599553

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu