ANNONCE

PRM / Ungt fintech-startup lancerer ny sammenligningstjeneste

23. september 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Unifinance, som står bag flere lånesammenligningsplatforme i Norge, Sverige og Finland, lancerer en ny sammenligningstjeneste i Danmark, der har ambitioner om at slå de etablerede spillere på markedet.

Pressemeddelelse fra Heymate ApS

Unifinance, med founder og CEO Allan Stolc i spidsen, er netop gået i luften med Bankly, som er en ny sammenligningstjeneste for lån – og ambitionerne er høje.

Planen er at blive en af de største låneformidlere i Danmark indenfor kort tid og dermed være i stand til at konkurrere med de to store spillere på markedet, Lendo og Lendme, via en datadrevet tilgang til sine marketingsaktiviteter og en hurtig tilkobling af partnerbanker på siden.

“Vi har allerede 5 banker på siden, og vi håber at kunne få mellem 7 og 10 banker på platformen i løbet af det første år, så vi for alvor kan være konkurrencedygtige ved at tilbyde vores kunder de absolut bedste lånetilbud på markedet”, udtaler Allan Stolc.

Ungt fintech-startup med sorte tal på bundlinjen

Unifinance blev skabt i september 2018 af Allan Stolc med visionen om at spare forbrugere i hele Norden for en masse tid og penge, når de ansøger om et lån, og i løbet af virksomhedens korte levetid er det blevet til over 10 forskellige sammenligningsplatforme i hele Norden.

Virksomheden startede som et bootstrapped startup, men tog alligevel imod en kapitalindsprøjtning af Dotcom Capital i 2018 for at kunne vækste yderligere – hvilket samtidig blev startskuddet til lanceringen af Bankly.

I modsætning til adskillige fintechselskaber i Danmark, har Unifinance formået at have sorte tal på bundlinjen allerede fra første regnskabsår – en bedrift, der sjældent ses hos unge startups – og især indenfor fintech.

“Vi ser altid efter muligheder for at vækste, men vi ønsker stadig at gøre dette på et solidt økonomisk grundlag, og derfor har det altid været vores fokus at lade forretningen vokse på et velovervejet fundament”, siger Allan Stolc.

“Bankly er klart vores største projekt hidtil, og det er skabt og finansieret på grundlaget af vores succes med vores andre platforme. Vi har altså ikke været ude at rejse yderligere kapital for at lancere Bankly, og det kommer vi heller ikke til at gøre foreløbigt”, udtaler han.

Gennemtestet koncept med store ambitioner

Bankly fungerer således, at brugeren kan indhente lånetilbud fra flere banker på siden ved blot at udfylde en enkelt ansøgning.

På den måde sparer brugeren altså en masse tid på at indsamle lånetilbud hos de forskellige banker, og dertil kan de spare en masse penge ved at finde det billigste lån på markedet.

“Lån er et enormt kompliceret produkt, der prissættes efter forbrugerens individuelle behov, og derfor er det enormt svært for forbrugeren at finde ud af, hvor det er billigst at låne penge. Dette afholder desværre en masse låntagere fra at sammenligne lånetilbud på tværs af banker, og derfor går de altså potentielt glip af en rigtig stor besparelse – og derfor startede vi Bankly som en løsning til dette”, afslutter Allan Stolc.

For yderligere oplysninger, kontakt founder og CEO, Allan Stolc, på:

+45 30 27 36 18 eller as@unifinance.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ungt-fintech-startup-lancerer-ny-sammenligningstjeneste?releaseId=13600326

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu