ANNONCE

PRM / Unik mulighed: Flyv et F-35 kampfly

25. maj 2018 09:57 | Af: Ritzau Info
 

Som noget helt unikt er det den 6. og 7. juni muligt at prøve kræfter med at flyve et F-35 kampfly, når Lockheed Martin sender deres flysimulator forbi Haderslev. Flysimulatoren er forbeholdt 15-30-årige, men der bliver noget at se på for alle.

Pressemeddelelse fra Haderslev Kommune

Flyvevåbnets Officersskole har tidligere i år haft besøg af Lockheed Martins F-35-flysimulator i forbindelse med et rekrutteringsarrangement. Som noget helt unikt har Folk og Sikkerhed sammen med en række samarbejdspartnere arrangeret, at flysimulatoren kommer forbi Haderslev den 6. og 7. juni 2018.

Lockheed Martin, der skal levere Danmarks nye kampfly af typen F-35, stiller flysimulatoren til rådighed i to dage, og det er Flyvevåbnets Officersskole, der står for at afvikle prøveflyvningerne, der foregår i det tidligere Kreditbanken i Nørregade 15 i Haderslev.

Begivenheden er et led i Forsvarets rekruttering af nye jagerpiloter, og tilbuddet er derfor forbeholdt 15-30-årige, men bliver der ledige pladser, vil de kunne fordeles til andre interesserede.

For at prøve F-35-flysimulatoren, skal man være dansk statsborger og være tilmeldt, men alle kan komme forbi og kigge.

Tilmeldingen sker hos Forsvaret. Find link til tilmelding på haderslev.dk/F35simulator

Mens simulatoren er i Haderslev, vil det den 6. og 7. juni også være muligt at møde Fighter Wing Skrydstrup, Flyvevåbnets Officersskole, Flyverhjemmeværnet og Folk og Sikkerhed begge dage fra klokken 10-20.

Kontakt:

Formand Folk og Sikkerhed, Sønderjylland Erling Lundsgaard tlf.: 40 30 74 88 email: erling.lundsgaard@stofanet.dk

Kulturkoordinator Thor Lange tlf.: 74 34 17 44

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/unik-mulighed-flyv-et-f-35-kampfly?releaseId=12898213

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu