PRM / uno form åbner nyt køkkenstudio i Aalborg

28. august 2018 11:17 | Af: Ritzau Info
 

Køkkenfirmaet med rod i klassisk, dansk møbeldesign åbner nyt showroom i den store Invita-butik ved City Syd. Erfaren køkkenhandler bliver forhandler i, hvad han selv kalder, Nordjyllands flotteste køkkenbutik.

Pressemeddelelse fra uno form

Aalborgensere kan glæde sig til at opdage de nyeste køkkentrends, i uno forms nye og eksklusive køkkenstudio i den nordjyske hovedstad. Den nye uno form-butik breder sig over næsten 200 kvadratmeter og er en del af den store Invitabutik i den sydlige del af Aalborg, der er blandt de mest velbesøgte og succesfulde butikker i kæden. I den ny butik præsenterer uno form sin kollektion i form af fem store køkkener, tre badeværelser og en garderobe. Køkkenforhandler i Invita Aalborg forklarer baggrunden for den nye butik i butikken.

– uno form og Invita er selvstændige køkkenvirksomheder i den samme koncern, og de matcher hinanden rigtig godt. Begge brands henvender sig til forbrugere med høje krav til kvalitet og nytænkte løsninger. Jeg er sikker på, at én plus én i dette tilfælde giver tre; fortæller Tommy Jacobsen og fortsætter:

– Der er en heftig byggeaktivitet i Aalborg generelt og i særdeleshed på havnefronten. Både privatkunder og udviklere af større byggeprojekter efterspørger i stigende grad høj kvalitet, og uno form er indbegrebet af kvalitet. Den nye butik adskiller sig fra Invita-delen med mere eksklusive materialer som sildebensparket og en anden belysning – og så selvfølgelig de ekstremt flotte køkkener, forklarer Tommy Jacobsen, der er forhandler i Invita Aalborg.

Flottest i Nordjylland

For at sikre kunderne en service, der matcher uno forms kvalitet, bliver den erfarne køkkensælger Henrik Karstens Johansen ny butikschef for uno form i Aalborg. I mange år har han som butikschef og selvstændig solgt køkkener for uno form og andre high end brands. Han glæder sig til at møde kunderne i Aalborg og omegn.

– For uno form er det et scoop at komme ind i denne meget besøgte og veldrevne butik. Invita og uno form passer rigtig godt sammen i den gode ende af kvalitetsskalaen. Med det nye uno form køkkenstudio kan kunderne forvente Nordjyllands uden tvivl flotteste køkkenbutik, og samtidig en service ud over det sædvanlige, lover Henrik Karstens Johansen.

Der bliver allokeret to faste medarbejdere til uno forms butik, så kunderne kan altid forvente en kompetent rådgivning.

Kvalificeret service

Henrik Karstens Johansen har i hele sin karriere fokuseret på kvalitetskøkkener og har stor erfaring med at skræddersy køkkener, så de passer til kundens fysiske rammer og præferencer.

– Jeg nyder at finde frem til den perfekte køkkenløsning i samspil med kunden. Jeg tager mig god tid til at sætte mig ind i, hvad kunden ønsker og forsøger samtidig at udfordre med nye og skæve ideer. Min generelle interesse for design og arkitektur bruger jeg flittigt i mit arbejde, forklarer Henrik Karstens Johansen.

Den nye butik er netop åbnet, og medarbejderne er klar til at byde interesserede inden for.

Kontakt:

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/uno-form-abner-nyt-kokkenstudio-i-aalborg?releaseId=13413890

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu