ANNONCE

PRM / Unormal høj efterspørgsel på naturmidler, der styrker immunsystemet

26. marts 2020 14:01 | Af: Ritzau Info
 

Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet, oplever en unormal høj efterspørgsel på C-vitamin, D-vitamin og Urte-pensil i øjeblikket. Alle tre produkter er immunstyrkende.

Pressemeddelelse fra Natur Drogeriet

Imens mange erhvervsdrivende melder om nedgang i ordrer på grund af den situation, hele verden i øjeblikket befinder sig i, er status helt anderledes hos Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet, der i år fylder 75 år.

Ifølge salgschef Helle Darling kører produktionsapparatet, der ligger sammen med resten af virksomheden i Hørning ved Skanderborg, med en for årstiden usædvanlig høj mængde af immunstyrkende produkter.

– I forhold til et almindeligt forår med forkølelse og influenza er efterspørgslen femdoblet på C-vitamin, D-vitamin og Urte-pensil, som alle tre virker immunstyrkende. Stigningerne varierer lidt, men den højeste ligger faktisk hos Urte-pensil, som er et af vores ældre produkter med mere end 40 år på bagen, siger Helle Darling.

Natur-Drogeriets produkter forhandles i mere end 500 fysiske butikker i Danmark fordelt på helsekostbutikker, Matas og apoteker. Derudover har en række online forhandlere af naturmidler produkterne fra Natur-Drogeriet. Virksomheden er godkendt af Lægemiddelstyrelsen som lægemiddelvirksomhed og lever op til de krav, som myndighederne stiller firmaer, der producerer og sælger naturmedicin. Natur-Drogeriet er også godkendt som levnedsmiddelvirksomhed med tilladelse til blandt andet økologisk produktion.

Maksvolumen er højere

Helle Darling understreger, at maksvolumen for Natur-Drogeriets produktionsapparat ligger noget højere, om end travlheden kan mærkes:

– For samfundets skyld håber vi, COVID-19 krisen og dermed formentlig også den unormalt høje efterspørgsel stilner af inden længe, men vi er fuldt leveringsdygtige på trods af travlhed.

De tre særligt efterspurgte produkter har forskellige egenskaber, forklarer Helle Darling.

Urte-pensil er en unik blanding af grønne urter og rødder, heriblandt echinacea, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

C-vitamin medvirker til immunsystemets funktion. I Natur-Drogeriets produkt får man 500 mg i én tablet dagligt, og da det er et vandopløseligt vitamin, vil den overskydende mængde i kroppen udskilles med urinen.

D-vitamin medvirker ligeledes til immunsystemets funktion. Den naturlige kilde til D-vitamin er solens UV-stråler, men i disse karantænetider og efter en meget våd vinter, er det ved at være lang tid siden, nogen for alvor har nydt godt af solen. D-vitaminerne fås også vegetabilsk.

Kontakt:

Helle Darling
Salgschef, Naturdrogeriet A/S
(+45) 87 68 29 23
hda@natur-drogeriet.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/unormal-hoj-eftersporgsel-pa-naturmidler-der-styrker-immunsystemet?releaseId=13590567

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu