PRM / Vækstfonden gæster Maskinværkstedet i Holbæk sammen med Daurehøj Erhvervsbyg til infomøde om alternativ finansiering d. 19. september

12. september 2018 10:52 | Af: Ritzau Info
 

Har du planer om at udvide din virksomhed, gennemføre et ejerskifte eller noget helt tredje? Kræver det mere finansiering, end din bank kan komme med? Så kan statens finansieringsfond, Vækstfonden, måske hjælpe.

Pressemeddelelse fra Vækstfonden

Onsdag den 19. september inviterer Vækstfonden og Holbæk Erhvervsforum til gratis morgenmøde om finansiering af din virksomheds vækstplaner på Maskinværkstedet, Havnevej 9 i Holbæk.

Her kan du møde Carlo Chow, adm. direktør i den lokale virksomhed Daurehøj Erhvervsbyg, som vil fortælle, hvordan virksomheden ved hjælp af en Vækstgaranti fra Vækstfonden kunne sige ja til flere projekter og vokse sig større.

Daurehøj Erhvervsbyg er specialist i total- og hovedentrepriser indenfor bl.a. nybyggeri og renovering. Virksomheden står bag flere større projekter, bl.a. Ahlgade 34-36 i centrum af Holbæk og for skoler i Holbæk kommune. Men når Daurehøj Erhvervsbyg byder ind på flere projekter samtidig, skal de kunne stille garanti for alle, selvom de måske kun vinder halvdelen – og det kræver kapital.

På infomødet vil Anders Christian Andersen, erhvervskundedirektør i Vækstfonden, også give et overblik over mulighederne for at få finansiering fra Vækstfonden. Derudover vil Charlotte Christensen-Degn, erhvervskundechef i Vækstfonden, give et specifikt indblik i Vækstfondens tilbud til iværksættere. Efter det officielle program vil der være mulighed for at få individuel sparring fra Vækstfonden og mulighed for at netværke med andre lokale virksomheder og rådgivere. Så har du ambitioner om vækst og en solid plan for din virksomhed, eller rådgiver du sådanne virksomheder, så er mødet noget for dig.

Vækstfonden har siden 1992 medfinansieret over 7.300 virksomheder landet over. 785 af dem ligger i Region Sjælland.

Morgenmødet foregår på Maskinværkstedet, Havnevej 9 i Holbæk kl. 8-10.30.

Program

  • Morgenbrød og kaffe (8.00-8.30)
  • Caspar Christensen, erhvervskonsulent i Holbæk Erhvervsforum byder velkommen
  • Anders Christian Andersen, erhvervskundedirektør i Vækstfonden, fortæller om mulighederne for finansiering fra Vækstfonden
  • Charlotte Christensen-Degn, erhvervskundechef i Vækstfonden, giver et indblik i Vækstfondens tilbud til iværksættere
  • Carlo Chow, adm. direktør i Daurehøj Erhvervsbyg, fortæller om virksomhedens historie og om samarbejdet med Vækstfonden
  • Få sparring fra Vækstfonden eller netværk med andre lokale virksomheder og rådgivere

Tilmeld dig på event.vf.dk/holbaek – det er gratis at deltage

Erhvervskundedirektør fra Vækstfondens kontor i Hellerup, Anders Christian Andersen:

“Vækstfonden har medfinansieret mere end 7.300 virksomheder, så vi møder dagligt mange ambitiøse og driftige virksomheder, der går med planer om at udvikle og udvide forretningen. Det kan være i form af et ejerskifte, gennem investeringer i ny produktion eller noget helt tredje. Men fælles er, at det kan være en udfordring at få finansieringen på plads. I Vækstfonden samarbejder vi derfor med rådgivere, banker, investorer og andre finansieringsinstitutter om at finde de bedst mulige finansieringsløsninger, så virksomhederne kan realisere deres vækstplaner.”

Download billede af erhvervskundedirektør Anders Christian Andersen: https://we.tl/t-Fk0HxNu8x2

Adm. direktør i Daurehøj Erhvervsbyg:
“Vi havde brug for en større garantiramme, fordi vi skal stille garanti for alle de projekter, vi byder ind på, selvom vi måske ikke vinder dem alle. Bankerne var skeptiske, men vi fik en Vækstgaranti af Vækstfonden, så vi kunne byde ind på endnu flere projekter og vokse os endnu større. I dag er Vækstfonden stadig en vigtig strategisk partner.”

Læs mere om Daurehøj Erhvervsbyg på virksomhedens hjemmeside: https://www.d-byg.dk/

Download billeder af virksomheden: http://www.scanpix.dk/cgi/downpub.cgi?host=spdk&qid=zfNtDJ7ULamXXkM0SYxHN60cQBOuZ

Effekten af Vækstfondens aktiviteter i Region Sjælland

  • Ca. 1,385 mia. kr. til vækst i sjællandske virksomheder siden 2000.
  • Mere end 785 virksomheder. Siden 1992 har vi medfinansieret mere end 785danske små- og mellemstore virksomheder i Region Sjælland. Ca. 63 af disse virksomheder har adresse i Holbæk Kommune.
  • Over 9 mia. kr. i omsætning. De virksomheder i Region Sjælland, der har fået finansiering fra Vækstfonden, omsatte i 2017 for omkring 9 mia. kr.
  • Over 5.500 arbejdspladser. De virksomheder i Region Sjælland, der har fået finansiering fra Vækstfonden, beskæftiger ca. 5.500 medarbejdere.

Regioner

Antal virksomheder

Andel virksomheder

Andel (Regionalt BNP)

Region Hovedstaden

1923

25,1 %

41,0 %

Region Midtjylland

2.007

26,2 %

20,6 %

Region Nordjylland

1.372

17,9 %

8,7 %

Region Sjælland

785

10,3 %

10,1 %

Region Syddanmark

1.570

20,5 %

19,6 %

Hovedtotal

7.657

100%

100%

Kontakt:

Pernille Lissebeck, kommunikationsrådgiver i Vækstfonden, 21800288 / pli@vf.dk

Anders Christian Andersen, erhvervskundedirektør i Vækstfonden, 21615556 / aca@vf.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vaekstfonden-gaester-maskinvaerkstedet-i-holbaek-sammen-med-daurehoj-erhvervsbyg-til-infomode-om-alternativ-finansiering-d-19-september?releaseId=13517138

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu