ANNONCE

PRM / Vagtskifte: Ressourceindsamling A/S samler Furesøs affald fra i dag

6. april 2020 13:57 | Af: Ritzau Info
 

Furesø søsætter i dag affaldsindsamlingsselskabet Ressourceindsamling A/S med direktør Kim Brede Wagner ved roret. Det sker i et samarbejde med Albertslund, Ballerup, Ishøj og Vallensbæk kommuner.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

Ressourceindsamling A/S indsamler fra den 6. april 2020 husholdningsaffald i de fem kommuner. Det betyder, at du fremover møder skraldemænd og skraldebiler med Ressourceindsamling A/S’ logo på, når du får hentet dit affald. Det gælder tømning af de tre affaldsbeholdere med sorteret affald ved husstanden, storskrald og haveaffald.

Ingen ændring for dig

Du skal gøre, som du plejer, når du skal af med dit affald. Det nye kommunale affaldsindsamlingsselskab har overtaget både biler og mandskab fra den tidligere renovatør, så udover nye logoer på bilerne og på ryggen af medarbejderne, vil du som borger ikke mærke forskel.

“Det handler kort og godt om at sikre, at Furesøs borgere får hentet deres affald. Med det nye selskab, kan den opgave løses til borgernes tilfredshed, til gavn for miljøet og ikke mindst på en økonomisk forsvarlig måde. Det glæder mig også rigtig meget, at vi kommer til at fastholde erfaringen og kendskabet til vores lokalområde – det er altafgørende for, at vores borgere ikke kommer til at mærke forskel i dagligdagen”, siger formand for Udvalg for natur, miljø og grøn omstilling, Lene Munch-Petersen (A).

Kundecentret ligger fortsat i Vestforbrænding A/S. Boligafdelinger med nedgravede beholdere og kuber får fortsat tømt dem af selskabet Remondis.

Fakta

Ressourceindsamling A/S blev oprettet i november 2019, da en privat renovatør havde skabt usikkerhed om affaldsindsamlingen i Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk Kommune. Med stiftelsen af det nye kommunale affaldsselskab Ressourceindsamling A/S ønsker de fem kommuner at give forsyningssikkerhed også i fremtiden.

Vestforbrændings kundeservice tlf.nr. 70 25 70 60, Mandag – torsdag kl. 7 – 15.30, Fredag kl. 7 – 15.

Kontakt:

Lene Munch-Petersen, formand for Udvalg for natur, miljø og grøn omstilling, lmp@furesoe.dk, 7216 5660

Claus Torp, by- og kulturdirektør, clt1@furesoe.dk, 7216 5858.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vagtskifte-ressourceindsamling-as-samler-furesos-affald-fra-i-dag?releaseId=13591484

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu