PRM / Valget til bestyrelsen i Eniig Varme er afgjort

28. september 2018 09:00 | Af: Ritzau Info
 

Det bliver Finn Andersen og Johs Østergaard, der som forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer skal være med til at bringe Eniig Varme ind i fremtiden og medvirke til, at det bliver endnu mere attraktivt af være fjernvarmekunde i Herning.

Pressemeddelelse fra Eniig

Fra den 10. til den 24. september har varmeforbrugerne i Herning haft mulighed for at vælge to repræsentanter til bestyrelsen i Eniig Varme.

Fem kandidater var på valg, og da stemmerne var talt op, havde Finn Andersen og Johs Østergaard fået flest stemmer og kan derfor indtræde i varmeselskabets bestyrelse. Der er nu en indsigelsesperiode på fem dage, hvorefter valget af de to kandidater er endeligt. Den nye varmebestyrelse samles første gang den 9. oktober, hvor der er lagt op til en grundig introduktion af de nye bestyrelsesmedlemmer

– Stemmeprocenten endte på 6,4, men det er vores opfattelse, at der har været stor interesse for valget i Herning-området. Det har vi blandt andet kunnet se i de lokale medier, hvor kandidaterne både har fået taletid og omtale. Det har været en fin proces og et sobert forløb, og nu ser vi frem til at den nye bestyrelse kommer i arbejdstøjet, udtaler Jan Østergaard Jensen, som er direktør i Eniig Varme A/S.

Ved udgangen af 2017 overtog Eniig Herning Kommunes ejerandel på 34,4% af fjernvarmeselskabet, og de nye forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer erstatter de to medlemmer, som var udpeget af Herning Kommune. Bestyrelsen i Eniig Varme består fremadrettet af seks medlemmer – de to forbrugervalgte og fire medlemmer udpeget af Eniig. De nye bestyrelsesmedlemmer er valgt for en periode, som løber indtil den ordinære generalforsamling i foråret 2021.

– Vi går en spændende tid i møde med stor politisk bevågenhed omkring fjernvarmesektoren, og hvor vi i fællesskab skal bevare fokus på høj forsyningssikkerhed, attraktive priser og grøn omstilling. Det er en både stor og vigtig opgave for bestyrelsen i Eniig Varme at sikre en effektiv og omkostningsbevidst drift af selskabet, og vi glæder os til at byde velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer, som vil være med til at gøre en forskel for fjernvarmen i Herning, fortæller Jan Østergaard Jensen.

For yderligere information:
Jan Østergaard Jensen, direktør i Eniig Varme A/S, tlf. 2176 8418
Henrik Højlund, Presseansvarlig i Eniig, tlf. 4178 0817

Kontakt:

Presseansvarlig Henrik Højlund tlf.: +45 41 78 08 17 email: hho@eniig.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/valget-til-bestyrelsen-i-eniig-varme-er-afgjort?releaseId=13561327

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu