PRM / Varm succes for transportmessen Vestfyn Trækker 2018

28. maj 2018 15:50 | Af: Ritzau Info
 

10.000 gæster så på lastbiler på transportmessen Vestfyn Trækker i Ejby på Fyn. Kim Ancker Transport blev kåret til Årets Transportvirksomhed, og årets bedste kranfører er en genganger. Årets Opbygning kom fra Schmidt Tip.

Pressemeddelelse fra VBG A/S

Varm succes for transportmessen Vestfyn Trækker 2018

10.000 gæster så på lastbiler på transportmessen Vestfyn Trækker i Ejby på Fyn. Kim Ancker Transport blev kåret til Årets Transportvirksomhed, og årets bedste kranfører er en genganger. Årets Opbygning kom fra Schmidt Tip.

Et skønt majvejr var i år med til at gøre udendørsmessen Vestfyn Trækker – Transport & Logistik 2018 fra 25. til 27. maj til en varm og velbesøgt en af slagsen. Omkring 10.000 personer fra nær og fjern gæstede den rekordstore messe, sparkede dæk og så på lastbiler, kraner og opbygninger.

– Stemningen og feedbacken fra udstillerne har kun været positive indtil nu, og mange udstillere har allerede nu bestilt plads til 2020, fortæller direktør Per Mikkelsen fra VBG Group Sales A/S, der er arrangører. Han tilføjer, at vejret jo viste sig fra sin allerbedste side, dog måtte brandsikkerheden opgraderes på grund af de varme og tørre omgivelser. Men det gik problemløst.

– For vores egen del, så har vi aldrig haft så mange besøgende i showroomet som denne gang, det var perfekt, vi havde folk fra både Norge og Sverige til at hjælpe os med at betjene de mange, tilføjer han.

Kørsel uden fejl

Mange af messegæsterne var også tilskuere til den årlige kranførerkonkurrence, arrangeret af Sawo. Vinderen blev den forsvarende verdensmester fra 2016, Tim Hansen fra Tim S. Hansen ApS i Karise. Han vandt i tiden 2,25 minutter. Han havde en meget sikker gennemkørsel uden straftid overhovedet. Han går nu videre til verdensmesterskabet. Videoen af den flotte præstation kan ses på Sawos Facebookside her eller på YouTube. Præmien til vinderen var et kroophold. På andenpladsen kom vognmand Johnny Jensen, tidligere verdensmester i 2015. Hans tid lå meget tæt på, nemlig 2,36 minutter. På tredjepladsen blev det Karsten Knudsen fra Saltens Vognmandsforretning, der rendte med bronze i tiden 3,17 minutter.

Kim Ancker Transport i front

DTL-konkurrencen om at blive Årets Transportvirksomhed blev vundet af Kim Ancker Transport fra Ringsted. Første runde havde disse seks deltagere: Kim Ancker Transport, AVAS Aalborg Vognmandsforretning A/S, Bøje Kran & Maskintransport A/S, Viggo Jensens vognmandsforretning, HC Container og SOS Dansk Autohjælp Sydjylland. De tre finalister var AVAS, SOS Dansk Autohjælp Sydjylland og Kim Ancker Transport. Temaet i konkurrencen i år var arbejdsmiljø og trafiksikkerhed.

Schmidt Tip vandt konkurrencen Årets Opbygning – og Årets Varebil blev en IVECO Daily Blue Power.

Kontakt:

Per Mikkelsen
Salgsdirektør, VBG GROUP SALES A/S
Arrangør af Vestfyn Trækker 2018
(+45) 40 38 38 95
per.mikkelsen@vbggroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/varm-succes-for-transportmessen-vestfyn-traekker-2018?releaseId=12925782

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu