PRM / Vejlevirksomhed rejser verden rundt: Nichekompetencer efterspurgt i udlandet

31. maj 2018 12:52 | Af: Ritzau Info
 

I 25 år har Bast & Co i Vejle serviceret produktions- og værktøjsmaskiner i ind- og udland, og det skaber vækstmuligheder i 2018. I udlandet er efterspørgslen på virksomhedens erfaring på nicheområdet stigende.

Pressemeddelelse fra Bast og Co.

Den vejlensiske virksomhed Bast & Co ser frem til nye vækstmuligheder i 2018, efter der gennem årtier er blevet etableret gode samarbejder i udlandet. Virksomheden har været aktiv på markedet i næsten 25 år, og de solide produktions- og værktøjsmaskiner bliver serviceret over det meste af verden af den vejlensiske servicevirksomhed.

Det betyder, at kunder fra Norge, Sverige, Polen og Tyskland ringer med spørgsmål om deres maskiner og ønske om assistance fra de dygtige teknikere i Vejle. En tendens som administrerende direktør Jens Hansen, der netop er vendt hjem fra USA, hvor en maskine skulle repareres, blot forventer vil stige de kommende år, og som virksomheden fremadrettet vil bruge aktivt.

– Det er primært de samme opgaver, som dem vi får her i Danmark; reparationer, serviceeftersyn, ombygninger, hovedreparationer og flytning af maskiner samt undervisning. Tidligere har jeg været i både Sverige, Norge, Polen og Ungarn for at servicere kundernes maskiner og hjælpe til at minimere produktionsstop, fortæller han om de mange opgaver.

Ser vækstmuligheder i udlandet

Når medarbejderne rejser rundt til kunderne, har de mulighed for blandt andet at renovere de mekaniske dele samt udskifte styringssystem på maskinerne. Som Jens Hansen selv siger, er der ikke mange virksomheder tilbage i Europa, der tilbyder reparationer og vedligehold af ældre modeller af produktions- og værktøjsmaskiner. Derfor ser han gode muligheder for udenlandsk vækst.

– Tager du lande som Norge, Sverige og Polen, ser markedet rigtig godt ud. Vores resultater inden for vedligehold og ombygning af produktions- og værktøjsmaskiner i de lande har gjort, at vi har fået en fod inden for, hvilket resulterer i flere, spændende opgaver. Det vil helt sikkert være med til at øge vores omsætning fremadrettet, forklarer Jens Hansen.


Bast & Co deler værksted og adresse med BastCnc.dk og Jakobsen planslibere i Vejle. Selskaberne skiller sig ud som nogle af de få i Danmark, der tilbyder både renovering og installation af PLC- og CNC-styringer.

– Det er en stor anerkendelse, at de kontakter os fra udlandet. Det betyder, at vi arbejder på et større marked, der åbner op for flere opgaver og muligheder. Vi får et større vindue, hvor vi kan vise vores kunder og samarbejdspartnere, at vi er fleksible i vores arbejde, samt at vores håndværk stadig bliver efterspurgt – ikke kun i Danmark, men også i andre lande. Der er ikke mange tilbage i den her branche, der laver det samme som os, og det kommer selvfølgelig os til gode, at det er lidt af et nicheområde, slutter Jens Hansen.

Kontakt:

Jens Hansen
CEO, Bast & Co. A/S
(+45) 28 44 19 81
jens@bastogco.dk

Kathrine Stenhøj
Marketingansvarlig, Bast & Co
(+45) 60 40 72 76
kathrine@bastogco.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vejlevirksomhed-rejser-verden-rundt-nichekompetencer-efterspurgt-i-udlandet?releaseId=12820883

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu