PRM / Velkommen til Danmarks eneste kvinde i spidsen for et C25-selskab

1. september 2018 06:01 | Af: Ritzau Info
 

Lederens Hovedorganisation hilser Lundbecks nye administrerende direktør, Deborah Dunsire, varmt velkommen til Danmark og til posten som leder af en C25-virksomhed. Dunshire tiltræder officielt i dag.

Pressemeddelelse fra Lederne

– Da jeg for tid tilbage læste nyheden, blev jeg oprigtigt positivt overrasket over, at valget var faldet på en kvinde. Men det var også på tide, at vi fik en kvindelig topleder på C25-listen, som synes at være domineret af slips og jakkesæt, siger Bodil Nordestgaard Ismiris, viceadministrerende direktør hos Ledernes Hovedorganisation.

Bodil Nordestgaard Ismiris tilføjer:

– Det er rigtig sejt gået af Deborah Dunsire, og rigtig godt gået af Lundbeck, som vi nu må håbe kan være med til at lægge pres på andre store, danske virksomheder og inspirere dem til at følge trop. Dunsires CV taler for sig selv, så på papiret ser hun ud til at være det helt rette valg for Lundbeck.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/prm-velkommen-til-danmarks-eneste-kvinde-i-spidsen-for-et-c25-selskab?releaseId=13457201

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu