PRM / Vendsyssel har 43 procent chance for oprykning

23. maj 2018 12:01 | Af: Ritzau Info
 

NordicBet spår et ganske jævnbyrdigt opgør mellem Vendsyssel og Lyngby. Oddset på, at vendelboerne rykker op, er åbnet i 2,20, hvilket svarer til 43 procent sandsynlighed.

Pressemeddelelse fra NordicBet

Der er lagt op til to tætte opgør om henholdsvis op- og nedrykning, når Vendsyssel tørner sammen med Lyngby, mens traditionsklubberne fra Esbjerg og Silkeborg krydser klinger. Sådan lyder spådommen fra NordicBet, der vurderer begge opgør tæt på fifty-fifty.

Vendsyssel vurderes umiddelbart til at stå med de mindste chancer. Bookmakeren betaler pengene 2,20 gange igen, hvis vendelboerne rykker op, hvilket svarer til en sandsynlighedsvurdering på 43 procent. Klubbens størrelse taget i betragtning er det dog et ganske imponerende odds.

“Både Lyngby og Vendsyssel har været gennem en turbulent sæson. Lyngby har været udsat for massiv spillerflugt, og derfor ser opgøret på papiret meget jævnbyrdigt ud. Samtidig ser Vendsyssel ud til at have rystet Erik Rasmussens pludselige afsked af sig. Det, der tipper fordelen over på Lyngbys side, er, at klubben er vant til at spille i et højere tempo”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Vendsyssel og Lyngby tørner sammen i det første af to opgør torsdag klokken 18.00 i Hjørring.

Hvem vinder samlet?

Vendsyssel 2,20
Lyngby 1,67


Vendsyssel-Lyngby 1 X 2
2,50 3,25 2,90


Find flere spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Superligaen

Kontakt:

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vendsyssel-har-43-procent-chance-for-oprykning?releaseId=12881223

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu