PRM / Verdensnyhed fra Wiha – ny revolutionerende skruetrækker

23. marts 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Den tyske værktøjsproducent har skabt en revolutionerende og banebrydende elektrisk
skruetrækker, der er et kvantespring i håndværktøjets historie.

Pressemeddelelse fra Wiha Nordic A/S

Udadtil ligner den elektriske skruetrækker en helt almindelig skruetrækker, men her holder ligheden så også op. “Wiha speedE®” er nemlig langt fra en traditionel skruetrækker, men verdens første VDE-certificerede e-skruetrækker. Med en indbygget elektromotor i håndtaget og en lang række innovative funktioner, vil speedE® revolutionere det daglige skruearbejde for mange håndværkere i en lang række brancher.

Fordobler arbejdstempoet og øger effektiviteten

Det elektriske drev gør e-skruetrækkeren til det oplagte valg for eksempelvis elektrikere, serviceteknikere, montører og en lang række andre håndværkere, der dagligt har mange og anstrengende skrueopgaver.

Den indbyggede elektromotor hjælper håndværkeren med at skrue skruerne i, så tidskrævende og anstrengende skrueopgaver klares på den halve tid. Samtidig gør elektromotoren skruearbejdet langt mere komfortabelt for håndværkeren end en traditionel skruetrækker. Håndværkeren skal bruge færre kræfter, hvilket øger effektiviteten i det daglige arbejde.

800 skrueopgaver på én ladning

Wiha speedE® kan klare op til 800 elektriske skrueopgaver på en enkelt opladning. Som håndværker kan du altså arbejde i flere dage uden at skulle tænke på at oplade batterierne. E-skruetrækkeren anvender desuden genopladelige standardbatterier, så det er heller ikke besværligt at anskaffe nye.

Nem at anvende

E-skruetrækkeren er meget nem at anvende. Med et let “drej” med tommel- og pegefingeren, aktiveres elektromotoren og skruer ubesværet skruen i. Samtidig kan e-skruetrækkeren – i modsætning til en almindelig skruemaskine – anvendes, hvor det normalt er svært at komme til. Det gør speedE® meget fordelagtig og vil revolutionere det daglige skruearbejde i mange brancher.

Altid rette moment – indbygget stopfunktion

speedE® har en integreret materialebeskyttelsesfunktion, en såkaldt stopfunktion, der udløses ved 0,4 Nm. Stopfunktionen gør e-skruetrækkeren særlig fordelagtig ved skrueopgaver, hvor håndværkeren ellers let kan beskadige materialet ved at overspænde skruen. speedE® kan dog også anvendes som en traditionel skruetrækker. Det er derfor altid muligt manuelt og præcist at efterspænde op til 8 Nm. Og her understøttes håndværkeren af en innovativ, elektrisk skraldefunktion.

Elektrisk skraldefunktion og LED-lampe

Med den elektriske skraldefunktion vil manuelle, anstrengende skrueopgaver være fortid for mange håndværkere. Skraldefunktionen skåner og effektiviserer håndværkerens arbejdsmåde. Herudover sørger den integrerede LED-lampe for, at håndværkeren let kan se skruen, selv under svære lysforhold.

Handy, VDE-godkendt og ergonomisk korrekt

Hvad angår størrelse og vægt, er speedE® også genial. Den er hverken større eller tungere end en traditionel skruetrækker, hvilket gør den til den perfekte mobile følgesvend for mange håndværkere uanset branche. Herudover er speedE® VDE-godkendt op til 1.000 V og kompatibel med samtlige af Wihas VDE-slimBits. Sidst men ikke mindst er speedE® en ergonomisk korrekt skruetrækker. Den er ligesom en stor del af Wihas andet værktøj AGR-certificeret, da den forebygger og lindrer skader i muskler og led.

I en klasse for sig

E-skruetrækkeren blev for nyligt præsenteret på den internationale “Eisenwarenmesse” i Køln, hvor den helt fortjent vandt årets innovationspris. Ifølge Morten Andersen, General Manager hos Wiha Nordic, er speedE® ikke kun en milepæl i udviklingen af skrueværktøjer hos Wiha – den er i en klasse for sig. “Opfindelsen har et enormt potentiale for brugere med dagligt skruearbejde, forhandlere og brancher som helhed. speedE® forener de højeste standarder inden for kvalitet, robusthed, design, ergonomi og funktionalitet og er et produkt, som vi er ekstrem stolte af”, fortæller Morten Andersen.

Fås i flere varianter

Wiha speedE®fås i tre forskellige startsæt, der alle udover e-skruetrækkeren indeholder to genopladelige batterier, mobiloplader og transportboks. Alt efter variant indeholder sættene også tilhørende bits og momentadaptere. speedE fås i butikkerne fra uge 18.

For yderligere information kontakt venligst:

Morten Andersen – Wiha Nordic A/S

E-mail: morten.andersen@wiha.com

Tlf. +45 23 45 80 45

Website: https://lp.wiha.com/speede/?L=da

Se videoerne:

https://youtu.be/Hm380qg0uzo (anvendelse – el)

https://youtu.be/0xftfbDJPP4 (anvendelse – service /vedligehold)

https://youtu.be/rOSN0OjZjU8 (anvendelse – håndværk/ hobby)

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12520846

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu