ANNONCE

PRM / Vi drømmer om en god jul

23. oktober 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Det bliver ikke jul før der er julemusik på Radio Soft. Og julen er vigtig for rigtig mange i år, da vi alle drømmer om lidt normalitet her under corona-epidemien. Fra fredag den 6. november kan du komme i den rette julestemning, når Radio Soft tager hul på julehyggen med julemusik døgnet rundt. Som den eneste landsdækkende radiostation herhjemme.

Pressemeddelelse fra Bauer Media

Jingle Bells, Driving Home for Christmas og Last Christmas er bare nogle af de julesange, som for mange er lyden af god julestemning, og sådan bliver det også, når du tænder op for Radio Soft fra fredag den 6. november klokken 8.00, hvor julemusikken non-stop er tilbage.

“Vi er inde i en underlig tid, med corona-nedlukninger, fester der bliver aflyst på grund af forsamlingsforbud og hjemmearbejdspladser. Vi vil bare gerne have noget normalitet tilbage i vores liv. Og det er derfor julen har ekstra meget betydning for os i år”, lyder det fra Radio Softs programchef, Lars Johansson.

Radio Soft har gennem det sidste årti spillet non-stop julemusik i julen og det er noget som alle juleglade radiolyttere glæder sig til.

Radio Softs antal af lyttere er rekordhøjt, når vi rammer julemånederne. Sidste år lyttede mere end en million med om ugen på den populære radiostation.

Den første julesang, som vi vil komme til at høre på Radio Soft fredag den 6. november klokken 08.00 vil blive fundet på Facebook blandt Radio Softs lyttere. Men hvilken sang det er, det vil vi ikke afsløre her.

Julemusikken døgnet rundt vil vare til og med 2. juledag.

Rigtig glædelig jul.

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson på tlf. 21 21 64 40

Kontakt:

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson på tlf. 21 21 64 40

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vi-drommer-om-en-god-jul?releaseId=13602946

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu