ANNONCE

PRM / Vi drømmer om en god jul

23. oktober 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Det bliver ikke jul før der er julemusik på Radio Soft. Og julen er vigtig for rigtig mange i år, da vi alle drømmer om lidt normalitet her under corona-epidemien. Fra fredag den 6. november kan du komme i den rette julestemning, når Radio Soft tager hul på julehyggen med julemusik døgnet rundt. Som den eneste landsdækkende radiostation herhjemme.

Pressemeddelelse fra Bauer Media

Jingle Bells, Driving Home for Christmas og Last Christmas er bare nogle af de julesange, som for mange er lyden af god julestemning, og sådan bliver det også, når du tænder op for Radio Soft fra fredag den 6. november klokken 8.00, hvor julemusikken non-stop er tilbage.

“Vi er inde i en underlig tid, med corona-nedlukninger, fester der bliver aflyst på grund af forsamlingsforbud og hjemmearbejdspladser. Vi vil bare gerne have noget normalitet tilbage i vores liv. Og det er derfor julen har ekstra meget betydning for os i år”, lyder det fra Radio Softs programchef, Lars Johansson.

Radio Soft har gennem det sidste årti spillet non-stop julemusik i julen og det er noget som alle juleglade radiolyttere glæder sig til.

Radio Softs antal af lyttere er rekordhøjt, når vi rammer julemånederne. Sidste år lyttede mere end en million med om ugen på den populære radiostation.

Den første julesang, som vi vil komme til at høre på Radio Soft fredag den 6. november klokken 08.00 vil blive fundet på Facebook blandt Radio Softs lyttere. Men hvilken sang det er, det vil vi ikke afsløre her.

Julemusikken døgnet rundt vil vare til og med 2. juledag.

Rigtig glædelig jul.

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson på tlf. 21 21 64 40

Kontakt:

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Radio Softs Programchef, Lars Johansson på tlf. 21 21 64 40

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vi-drommer-om-en-god-jul?releaseId=13602946

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu