ANNONCE

PRM / Victor Boy Lindholms Hyklertrilogien samlet i ét bind

12. juni 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

For første gang nogensinde er Victor Boy Lindholms anmelderroste Hyklertrilogien samlet i ét enkelt bind. Trilogien indeholder digtsamlingerne Guld, No hard feelings og Resort.

Pressemeddelelse fra Turbine Forlaget A/S

I Hyklertrilogien undersøger Victor Boy Lindholm, hvordan man er et menneske i en ny tid. Skyld og skam er tæt forbundet med det moderne liv, når man både vil være klimaaktivist og rejse verden rundt, når man både er bekymret for miljøet, flygtningene, finanskrisen, men også gerne vil feste. Mellemøsten eksploderer, og man går selv til fitness.

jeg græder

det er fitness for sjælen

en fed sommer

med en fit body

Skrevet om Guld:

“Det forekommer mig, at Lindholm giver ret præcis lyrisk stemme til en ung globalt opkoblet eksistens med et Interface-jeg, der både gerne vil være lidt gangster og lidt politisk bevidst.”

– Lilian Munk Rösing, Politiken

“Victor Boy Lindholm melder sig med guldkæde om halsen som et vidne til tidens feber og elendighed.”

– Jørgen Johansen, Berlingske

Victor Boy Lindholm:

Victor Boy Lindholm (f. 1991) debuterede i 2013 med digtsamlingen Drone på forlaget AFV PRESS. Igennem en årrække har Victor Boy Lindholm rejst rundt på cykel i Europa, og disse rejser har skabt materialet for essaysamlingen Stræk tiden, der netop er udkommet i en ny, revideret udgave på Turbine. Victor Boy Lindholm skriver reportager og kulturstof for Dagbladet Information og arbejder sideløbende som oversætter og dramatiker.

Om bogen:

Hyklertrilogien // Victor Boy Lindholm
TURBINE // ISBN: 9788740664805 // 244 sider // Vejl. pris 199,95 kr.

Udkommer d. 15. juni 2020

Kontakt:

PR og kommunikation Marie Jensby tlf.: 60548460 email: marie.jensby@turbine.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/victor-boy-lindholms-hyklertrilogien-samlet-i-et-bind?releaseId=13594846

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu