PRM / Vinkelhus i Stouby slår dørene op

26. marts 2018 07:30 | Af: Ritzau Info
 

Når Scanwo holder åbent hus i Stouby mandag den 2. april vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne.

Pressemeddelelse fra Scanwo A/S

Hvis du går med tanker om at bygge et træhus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Mikkels Vej 24 i Stouby øst for vejle den 2. april. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve et rummeligt og økonomisk vinkelhus.

– Med den gennemtænkte planløsning på 156 kvadratmeter i et vinkelhus har den gennemsnitlige familie rigeligt med plads at boltre sig på. Huset er indrettet med et stort køkken-alrum og er desuden udstyret med gulvarme i alle rum, integreret garage og et redskabsrum på 36 kvadratmeter, forklarer Niels Peter Hansen, der er salgschef hos Scanwo.

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset i Stouby bliver ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet.

– Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et positivt boligmarked i trekantsområdet er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Niels Peter Hansen.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Huset i Stouby er en færdig løsning, men alle Scanwos husløsninger kan tilpasses individuelle behov. Det er også muligt at få en selvbyg- eller en medbygløsning, hvor du selv står for udvalgte dele af byggeprocessen.

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Niels Peter Hansen.

Der afholdes åbent hus 2. påskedag mandag den 2. april fra klokken 13 til 15 på Mikkels Vej 24, 7140 Stouby. De opstillede skilte viser vej.

Kontakt:

Niels Peter Hansen
Scanwo DK A/S
(+45) 51 92 96 58
nph@scanwo.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=12528761

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu