PRM / Vinkelhus ved Hinnerup slår dørene op 15. april

11. april 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Når Scanwo holder åbent hus i Hinnerup 15. april vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus. Alle interesserede er velkomne.

Pressemeddelelse fra Scanwo A/S

Hvis du går med tanker om at bygge et træhus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Markvænget 1 i Tinning lidt uden for Hinnerup den 15. april. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en rummelig, moderne og økonomisk familievilla.

– Med 167 kvadratmeter i et vinkelhus har den gennemsnitlige familie rigeligt med plads at boltre sig på med blandt andet separat børneafdeling og stort køkken-alrum. Jordvarmeanlægget sikrer en stabil og billig opvarmning af huset, forklarer Niels Peter Hansen, der er salgschef hos Scanwo.

Genvex-anlæg giver færre sygedage

Huset ved Hinnerup bliver ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet.

– Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et positivt boligmarked i Østjylland er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Niels Peter Hansen.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg

Udstillingshuset kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved huset leveret en såkaldt medbygløsning, hvor firmaet og bygherren har stået for forskellige dele af byggeprocessen, men det er også muligt at blive boligejer med en færdig- eller selvbygløsning.

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Niels Peter Hansen.

Der afholdes åbent hus på adressen Markvænget 1, 8382 Hinnerup, søndag den 15. april fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.

Kontakt:

Pressekontakt Dennis Christensen tlf.: 61 67 74 64 email: Dch@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/vinkelhus-ved-hinnerup-slar-dorene-op-15-april?releaseId=12560164

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu