ANNONCE

PRM / Virtuel genoptræning er vejen frem

5. november 2018 13:28 | Af: Ritzau Info
 

De nyeste undersøgelser viser, at op mod 70% af patienterne i dag efterspørger digitale løsninger, som kan hjælpe dem hurtigere igennem deres rehabiliteringsforløb efter en skade eller operation.

Pressemeddelelse fra Aleris-Hamlet Hospitaler A/S

Tallene taler for sig selv og har betydet, at Aleris-Hamlet Hospitaler har valgt at indgå et strategisk samarbejde med Welfare Denmark, som har udviklet den nytænkende online platform Virtuel Træning®, som bl.a. har vundet en af Microsofts Globale Innovationspriser.

Med Virtuel Træning® leveres en digital løsning, hvor det sundhedsfaglige personale under et genoptræningsforløb nemt og effektivt kan administrere patienterne, kommunikere med dem, oprette og løbende redigere i træningsplanerne – samt se fuld statistik på patientens udvikling. Det er et unikt supplement til besøgene i klinikken, hvor patienten gennem en mobiloptimeret app bliver guided igennem øvelserne og giver løbende feedback til fx den tilknyttede fysioterapeut, så justeringer kan foretages efter behov.

Motivation er nøglen til succes

Aleris-Hamlet har hvert år mere end 5.500 ortopædkirurgiske operationer om året, som kræver genoptræning i større eller mindre grad.

“Vi har et stærkt fokus på at tilbyde digitale sundhedsløsninger, som skaber værdi for vores kunder, og derfor har vi valgt at indgå samarbejde med Welfare Denmark. Med deres nyskabende Virtuel Træning® får vi mulighed for at engagere og motivere vores patienterne til at følge anbefalingerne til hjemmetræning. Det øger kvaliteten af patientens genoptræningsforløb og giver dermed optimale muligheder for at opnå et godt resultat” siger Nis Alstrup, adm. direktør hos Aleris-Hamlet.

App med dokumenteret effekt

Virtuel Træning® er siden 2010 udviklet i et tæt samarbejde med fysioterapeuter og patienter fra en lang række danske og norske kommuner, og de positive effekter blev allerede klinisk dokumenteret i 2015.

“Vi er glade for at indgå dette strategiske samarbejde med Aleris, som er en af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder – og har en tydelig og ambitiøs digitaliseringsstrategi. Indgåelsen af aftalen er et led i Welfare Denmarks ønske om at styrke positionen af vores online platform Virtuel Træning® i Danmark og efterfølgende i resten af Skandinavien. Vi har siden medio 2016 haft stort fokus på videreudvikling af vores mobile version, og glæder os over, at Virtuel Træning® nu vil blive tilgængeligt for langt flere patienter fremover”, Simon Brandt, Direktør, Welfare Denmark ApS

Kontakt:

Welfare Denmark ApS.
Simon B. Brandt, Managing Partner.
Mail: sb@welfaredenmark.com, mobil: 2067 6744

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virtuel-genoptraening-er-vejen-frem?releaseId=13563474

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu