ANNONCE

PRM / Wagner Ejendomme vælger DEAS som center manager af Metropol Shoppingcenter

2. oktober 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Wagner Ejendomme har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS som fremtidig center manager af Vendsyssels største shoppingcenter Metropol Shoppingcenter, der ligger langs gågaden i Hjørring.

Pressemeddelelse fra DEAS

DEAS får ansvaret for administration, udlejning, optimering af butiksmix, drift samt markedsføring.

“Metropol Shoppingcenter handler om at tilbyde shopping og oplevelser til hele familien, og det kræver, at vi hele tiden er på forkant med kundernes behov og ønsker. Vi har valgt DEAS som samarbejdspartner, fordi selskabet kan byde ind med stor erfaring og stærke kompetencer inden for retail-udlejning, udvikling og en stærk kommerciel tilgang til management, som vi efterspørger,” siger Trine Wagner, adm. direktør i ejendomsselskabet Wagner Ejendomme, der ejer Metropol Shoppingcenter.

Metropol Shoppingcenter er beliggende i centrum af Hjørring. Centret er et vigtigt samlingspunkt i byen med 40 butikker og spisesteder. 23.000 m2 benyttes til shopping samt bl.a. bibliotek og fitnesscenter. Centret er tegnet af Schmidt, Hammer & Lassen A/S og åbnede i marts 2008.

“Vi er utrolig stolte over, at Wagner Ejendomme har valgt DEAS som samarbejdspartner. Metropol Shoppingcenter er et spændende og veldrevet center med et stort opland med mange kunder. Vi glæder os til, at vi nu sammen med Wagner Ejendomme skal videreføre og yderligere styrke centret kommercielt,” siger Pia Lynggaard, afdelingschef i DEAS’ afdeling for Center Management.

Aftalen træder i kraft den 1. januar 2021, og DEAS og Wagner Ejendomme går nu i gang med at forberede overdragelsen.

For mere information

adm. direktør Trine Wagner, Wagner Ejendomme, mobil 40 44 66 82.

afdelingschef Pia Lynggaard, DEAS, mobil 53 89 00 64.

Kort om Wagner Ejendomme
Ejendomsselskabet Wagner Ejendomme ejer en portefølje på 43 ejendomme med ca. 500 erhvervs- og boliglejemål primært beliggende i Aalborg. Selskabet ejer Metropol Shoppingcenter i Hjørring samt halvpart i Bygholm Park Hotel i Horsens og Göteborgvej 15-17.

Kort om DEAS-koncernen
DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/wagner-ejendomme-vaelger-deas-som-center-manager-af-metropol-shoppingcenter?releaseId=13601057

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu