ANNONCE

PRM / Wolt æder Hungry på Google: Wolt overhaler konkurrenterne en efter en!

29. juni 2020 01:00 | Af: Ritzau Info
 

Flere og flere søger på nettet efter brandet Wolt. Hvis vi skal stole på Google er Wolt nu den 2. største take-away leveringstjeneste i Danmark kun overgået af Just-Eat. Det skyldes, at det er nemt at gå til, og de bringer mad ud fra et stort antal restauranter.

Pressemeddelelse fra Nem Aftensmad

Først var der Just Eat, så kom Hungry, så kom der en lang række mindre take away leveringstjenester. De sidste 2 år har blå tasker med Wolt-logoet prydet cykelbude i København og de andre danske storbyer.

Flere og flere er begyndt at bruge tjenesten Wolt til levering. Det tyder søgeresultaterne i hvert fald på. Der nemlig kommet en stigning i antallet af søgninger efter Wolt på nettet. Så mange, at de nu er den næstmest søgte leveringstjeneste, hvor selv Hungry som brand må melde pas. I dag er Wolt kun overgået i brandsøgningen af Just Eat.

Selvom Wolt ikke er oppe på niveau med Just Eat endnu, er det alligevel tydeligt ud fra søgninger på nettet, at de kan være ved at overtage en del af Just Eats marked. Hvor antallet af søgninger på Wolt er voldsomt stigende, er antallet af søgninger på Just Eat stagnerende.

Læs undersøgelsen her hos Nem Aftensmad.

Sådan fungerer Wolt

Det er ikke Wolt selv, der fremstiller maden. I stedet hjælper de dig med at få den hentet. Ved at gå ind på deres hjemmeside kan du se alle de steder, hvor du har mulighed for at få bragt mad fra. I bund og grund samme type hjemmeside og tjenester som Just Eat og Hungry.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/wolt-aeder-hungry-pa-google-wolt-overhaler-konkurrenterne-en-efter-en?releaseId=13596124

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu