ANNONCE

PRM / Yderligere fire personer bekræftet smittet med COVID-19

3. marts 2020 18:36 | Af: Ritzau Info
 

Yderligere fire personer er blevet testet positive for COVID-19 (ny coronavirus). Antallet af bekræftet smittede personer, der opholder sig i Danmark, er nu oppe på ti.

Pressemeddelelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Endnu fire personer er bekræftet smittet med COVID-19. Tre af personerne har været i Norditalien og er smittet og hjemrejst uafhængigt af hinanden. Den fjerde person har været i Iran. Ingen af de fire har relation til de seks personer i Danmark, der allerede er konstateret smittede.

Det er vigtigt, man ringer til egen læge eller lægevagten, hvis man inden for de seneste 14 dage har været i områder med udbredt transmission af COVID-19, og har fået symptomer som feber, hoste eller åndenød eller har været i tæt kontakt med en person, der er mistænkt eller fået påvist sygdommen og har de samme symptomer.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/yderligere-fire-personer-bekraeftet-smittet-med-covid-19?releaseId=13589309

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu