ANNONCE

PRM / Yderligere to nordjyske Intersport-butikker skifter til Sport 24

21. juni 2018 08:51 | Af: Ritzau Info
 

Intersport-butikkerne i Hjørring og Nørresundby har netop skiftet facade og er blevet en del af den fremadstormende sportskæde Sport 24. I Hjørring flytter den eksisterende Sport 24 til de nye lokaler.

Pressemeddelelse fra Sport 24 A/S

Der er fart på i Sport 24-kæden. Rigtig meget fart. For nylig offentliggjorde kæden, at 21 Intersport-butikker – heraf fem i Nordjylland – overgår til Sport 24 den 1. oktober. Per 1. juni har yderligere to sportsbutikker foretaget den samme udskiftning – denne gang i Hjørring og Nørresundby.

De to butikker er ejet af entreprenørvirksomheden A. Enggaard, og er placeret i de to butikscentre Metropol i Hjørring og Nørresundby Citycenter. I forbindelse med overtagelsen af butikken i Hjørring lukker Sport 24 sin nuværende butik på Strømgade og samler kræfterne i Metropol.

– Placeringen i Metropol er optimal og en lokation, vi længe har ønsket at flytte ind i. Samtidig har de nye lokaler den helt rette størrelse, der sikrer, at vi bliver endnu mere skarpe på, hvilke varer, vi har i butikken. Kunderne kommer ikke til at mærke den store forskel. Vi vil have alle de kendte brands, og servicen vil fortsat være i top. Vi ser særligt frem til samarbejdet med de mange sportsklubber, som er tilknyttet butikken og har været et af butikkens absolut stærkeste forcer, fortæller en glad Lars Elsborg, der er direktør i Sport 24.

Koncernen Sport 24 havde inden den kraftige ekspansion 25 butikker, 38 outletbutikker og otte business-afdelinger, og er dermed nu landets største kæde af sportsbutikker.

Kampen om placering

I modsætning til den store pulje af 21 butikker, der alle var privatejede og derfor skiftede franchisekæde, er butikkerne i Hjørring og Nørresundby ejet af Sport 24 selv. Og hovedkontoret har længe haft kikkerten rettet mod Nørresundby-butikken i Nørresundby Citycenter. Der er nemlig kamp om de bedste placeringer i de store byer, og indkøbscentre er en garanti for et konstant flow af kunder.

– Butikken i Nørresundby er spændende for os. I den seneste tid har den vist god vækst, og vi glæder os til at arbejde videre med den flotte butik, fortæller Lars Elsborg.

Sport 24 sælger i den kommende tid ud af de varer, der ikke skal markedsføres i fremtiden, mens mange nye produkter bliver fyldt op på hylderne.

Kontakt:

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/yderligere-to-nordjyske-intersport-butikker-skifter-til-sport-24?releaseId=13097237

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu