ANNONCE

PRM / Zeshan Yusaf er Årets træner i DGI: Han hjælper børn, unge og voksne til bedre liv

23. oktober 2020 17:58 | Af: Ritzau Info
 

Zeshan Yusaf inkluderer alle uanset baggrund og psykiske udfordringer og får det bedste frem i medlemmerne både i og uden for bokseringen i foreningen Fightworld i Valby. 23. oktober blev han kåret som Årets træner i DGI.

Pressemeddelelse fra DGI

Zeshan Yusaf hjælper børn, unge og voksne i foreningen Fightworld i Valby til et godt liv. Han er en træner helt udover det sædvanlige, der med sin personlighed også har hjulpet flere med psykiske udfordringer og diagnoser. Nu har DGI kåret ham som Årets træner 2020 – udvalgt 100 kandidater fra hele landet. Prisen er på 50.000 kroner.

I Fightworld skaber Zeshan Yusaf et sundt fællesskab med plads til alle, hvor han formår at få folk til at vokse, så de træffer bedre og sundere beslutninger for dem selv. Det gør han med gode værdier om et positivt menneskesyn, humor, disciplin, hårdt arbejde og troen på aldrig at give op.

Foreningens medlemmer betyder så meget for den 36-årige thaibokser, at han også gerne stiller op til skole-hjem-samtaler, hvis der er behov for det. Han er på alle måder en rollemodel, og det sendte ham til tops blandt de 100 kandidater, der i år kæmpede om titlen som Årets træner.

Blev overrasket under træning

DGI overraskede Zeshan Yusaf med titlen som Årets træner midt under træningen fredag den 23. oktober, hvor han fik overrakt diplom og blomster og blev hyldet af sine medlemmer.

Og Zeshan Yusaf var overvældet:

“Det er mega stort og en superfed anerkendelse. Adrenalinen kører mere nu, hvor jeg står med diplomet i hånden, end når jeg træner. Vi siger at Fightworld er mere end en klub, og det har vi bevist igen med denne pris.”

Hanne Lene Hauggaard fra DGI’s hovedbestyrelse er med i juryen, der udvælger Årets træner:

“Zeshan Yusaf var den træner, der stak ud og rørte os lidt mere end alle de andre. En ildsjæl med hjertet på rette sted, der giver langt mere end blot den ugentlige træning. Han er foreningens driver og tovholder, og med sit engagement og sin dedikation er han en kæmpe rollemodel for de børn og unge, der kommer der,” siger hun.

Hjælper unge til bedre liv

Liv Østergaard står bag nomineringen af Zeshan Yusaf og er selv instruktør i foreningen.

“Det betyder alt, at vi har Zeshan som instruktør. Uden ham hang Fightworld ikke sammen,” siger hun.

I nomineringen beskriver hun blandt andet, hvordan han har hjulpet flere med psykiske udfordringer og diagnoser til bedre liv.

Han ydede også en kæmpe indsats under coronanedlukningen, hvor han holdt medlemmerne i gang med hjemmetræningsprogrammer, challenges og konkurrencer. Og så renoverede han lige Fightworlds lokaler, så medlemmerne havde noget at glæde sig til, når de kom tilbage.

Liv Østergaard beskriver Zeshan Yusaf som en træner, der ser et større potentiale i alle andre, end man selv kan se:

“Han flytter de her unge mennesker fra at have alle mulige forskellige problemer til at tro på dem selv. Zeshan får dem til at indse, at de selv har noget at byde på. Når de opdager det, opfører de sig simpelthen anderledes og træffer bedre valg.”

Årets træner hyldes på DGI’s årsmøde

Zeshan Yusaf kan nu se frem til at blive hyldet på DGI’s årsmøde den 14. november i Svendborg. Her vil han også få overrakt en check på 50.000 kroner til Fightworld, der kan bruges til en oplevelse i et af DGI’s centre eller til nyt udstyr til foreningen.

I år var 18. gang, at DGI uddelte prisen som Årets træner/trænerteam. Prisen har til formål at hylde og sætte fokus på de mange vigtige frivillige trænere i foreningsdanmark, der hver dag spreder glæder og gør en kæmpe forskel for rigtig mange børn, unge og voksne.

Sidste år løb linedanceren Birgitte Kyhn Nielsen fra Dance In Line – Newline i Nykøbing Falster med titlen.

Kontakt:

Pressechef Majbritt Andersen tlf.: 21294115 email: majbritt.andersen@dgi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/zeshan-yusaf-er-arets-traener-i-dgi-han-hjaelper-born-unge-og-voksne-til-bedre-liv?releaseId=13603033

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu