ANNONCE

PRM / Zeshan Yusaf er Årets træner i DGI: Han hjælper børn, unge og voksne til bedre liv

23. oktober 2020 17:58 | Af: Ritzau Info
 

Zeshan Yusaf inkluderer alle uanset baggrund og psykiske udfordringer og får det bedste frem i medlemmerne både i og uden for bokseringen i foreningen Fightworld i Valby. 23. oktober blev han kåret som Årets træner i DGI.

Pressemeddelelse fra DGI

Zeshan Yusaf hjælper børn, unge og voksne i foreningen Fightworld i Valby til et godt liv. Han er en træner helt udover det sædvanlige, der med sin personlighed også har hjulpet flere med psykiske udfordringer og diagnoser. Nu har DGI kåret ham som Årets træner 2020 – udvalgt 100 kandidater fra hele landet. Prisen er på 50.000 kroner.

I Fightworld skaber Zeshan Yusaf et sundt fællesskab med plads til alle, hvor han formår at få folk til at vokse, så de træffer bedre og sundere beslutninger for dem selv. Det gør han med gode værdier om et positivt menneskesyn, humor, disciplin, hårdt arbejde og troen på aldrig at give op.

Foreningens medlemmer betyder så meget for den 36-årige thaibokser, at han også gerne stiller op til skole-hjem-samtaler, hvis der er behov for det. Han er på alle måder en rollemodel, og det sendte ham til tops blandt de 100 kandidater, der i år kæmpede om titlen som Årets træner.

Blev overrasket under træning

DGI overraskede Zeshan Yusaf med titlen som Årets træner midt under træningen fredag den 23. oktober, hvor han fik overrakt diplom og blomster og blev hyldet af sine medlemmer.

Og Zeshan Yusaf var overvældet:

“Det er mega stort og en superfed anerkendelse. Adrenalinen kører mere nu, hvor jeg står med diplomet i hånden, end når jeg træner. Vi siger at Fightworld er mere end en klub, og det har vi bevist igen med denne pris.”

Hanne Lene Hauggaard fra DGI’s hovedbestyrelse er med i juryen, der udvælger Årets træner:

“Zeshan Yusaf var den træner, der stak ud og rørte os lidt mere end alle de andre. En ildsjæl med hjertet på rette sted, der giver langt mere end blot den ugentlige træning. Han er foreningens driver og tovholder, og med sit engagement og sin dedikation er han en kæmpe rollemodel for de børn og unge, der kommer der,” siger hun.

Hjælper unge til bedre liv

Liv Østergaard står bag nomineringen af Zeshan Yusaf og er selv instruktør i foreningen.

“Det betyder alt, at vi har Zeshan som instruktør. Uden ham hang Fightworld ikke sammen,” siger hun.

I nomineringen beskriver hun blandt andet, hvordan han har hjulpet flere med psykiske udfordringer og diagnoser til bedre liv.

Han ydede også en kæmpe indsats under coronanedlukningen, hvor han holdt medlemmerne i gang med hjemmetræningsprogrammer, challenges og konkurrencer. Og så renoverede han lige Fightworlds lokaler, så medlemmerne havde noget at glæde sig til, når de kom tilbage.

Liv Østergaard beskriver Zeshan Yusaf som en træner, der ser et større potentiale i alle andre, end man selv kan se:

“Han flytter de her unge mennesker fra at have alle mulige forskellige problemer til at tro på dem selv. Zeshan får dem til at indse, at de selv har noget at byde på. Når de opdager det, opfører de sig simpelthen anderledes og træffer bedre valg.”

Årets træner hyldes på DGI’s årsmøde

Zeshan Yusaf kan nu se frem til at blive hyldet på DGI’s årsmøde den 14. november i Svendborg. Her vil han også få overrakt en check på 50.000 kroner til Fightworld, der kan bruges til en oplevelse i et af DGI’s centre eller til nyt udstyr til foreningen.

I år var 18. gang, at DGI uddelte prisen som Årets træner/trænerteam. Prisen har til formål at hylde og sætte fokus på de mange vigtige frivillige trænere i foreningsdanmark, der hver dag spreder glæder og gør en kæmpe forskel for rigtig mange børn, unge og voksne.

Sidste år løb linedanceren Birgitte Kyhn Nielsen fra Dance In Line – Newline i Nykøbing Falster med titlen.

Kontakt:

Pressechef Majbritt Andersen tlf.: 21294115 email: majbritt.andersen@dgi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/zeshan-yusaf-er-arets-traener-i-dgi-han-hjaelper-born-unge-og-voksne-til-bedre-liv?releaseId=13603033

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

3D print af metal er også en mulighed med mange fordele, særligt i industribranchen. Det er endnu ikke så udbredt i Danmark, men blandt andre Fron Tech i Brønshøj tilbyder 3D print i forskellige typer af metal, da de allerede har set potentialet i denne type fabrikation.

Hvad er 3D Metalprint?

Ligesom med 3D print i plast, laver man med 3D Metalprint forskellige komponenter ved hjælp af et CAD design. Ud fra en CAD tegning kan man arbejde i forskellige typer af metalpulver, såsom stål, aluminium og titanium. Det kan lyde som et meget tungt og robust resultat, men for at holde vægten nede kan man blandt andet lave hule konstruktioner. At skabe komponenter med rum i midten vil være svært at skabe billigere og mere effektivt på andre måder end med 3D metalprint. Med den nye teknologi kan man nu også hurtigere og mere præcist styre laserstrålen, hvilket giver en højere produktionshastighed, men med stadig høj præcision. Det endelige resultat vil være et solidt og skræddersyet produkt til hver enkelt kunde og formål.

Hvorfor vælge 3D Metalprint?

Mulighederne er mange med de nye 3D metalprintere. Der kan arbejdes med forskellige metalliske materialer afhængigt af, hvad det endelige produkt skal anvendes til, og hvor modstandsdygtigt det skal være. Det er på nuværende tidspunkt muligt at producere både små komponenter til maskiner, samt producere mindre maskiner til eksempelvis køkkenet. En fordel ved 3D print er, at man kan skræddersy og finjustere det ønskede produkt, så man sparer penge i udviklingsprocessen. Det giver uendelige muligheder i forhold til design og funktion med mulighed for let at optimere det enkelte produkt. Derudover er det muligt at masseproducere et produkt med en høj produktionshastighed, så man kan følge med på korte deadlines og spare penge ved produktionen. Da produkterne fremstilles efter præcise detaljerede CAD tegninger og laves med laser ned til mindste detalje, er der mindre materialespild end ved en traditionel fremstilling. Ligeledes kan man nemt og hurtigt skifte metalpulver, og ubrugt pulver kan regenereres, så man udnytter materialet til fulde.

Der udvikles hele tiden på 3D metalprinterne, så de kan udføre flere og flere opgaver af forskellig kompleksitet og størrelse

Metalprint er stadig under udvikling

Da 3D metalprint stadig er relativt nyt, er prisen også i den høje ende. Det betyder, at selvom der er et stort potentiale for metalprint, særligt i maskin-, jern- og metalindustrien, er det ikke hos alle, det kan svare sig rent økonomisk på nuværende tidspunkt. 3D metalprint er dog stadig under udvikling, hvilket betyder at prisen for 3D print i metal med tiden vil blive billigere i takt med, at produktion bliver optimeret og omkostningerne falder. De nuværende 3D metalprintere har desuden begrænset byggestørrelse, og de kan kun anvende et udvalg af metaltyper, men disse småskavanker vil også snart blive fortid.

3D metalprint er kommet for at blive, og om nogle år er det formentlig lige så udbredt som 3D print i plast.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu