ANNONCE

PRM / ZINKPOWER køber Nordvestjysk Galvanisering A/S og C.M. Jernvarer. Odense A/S

6. maj 2020 16:54 | Af: Ritzau Info
 

ZINKPOWER er nu også aktiv på det skandinaviske marked

Pressemeddelelse fra ZINKPOWER

ZINKPOWER har fra den 1. maj 2020 overtaget Nordvestjysk Galvanisering A/S og C.M. Jernvarer. Odense A/S.

Dermed er Kopf Gruppe via ZINKPOWER nu også aktiv på det skandinaviske marked for varmforzinkning med hele 2 anlæg.

Selskaberne har været en del af Aksel Nørgaard Holding A/S. Aksel Nørgaard har med succes været i branchen siden 1978.

Med smeltedigler på 12,20m i Holstebro og 9,20m i Odense har det danske marked hidtil været godt dækket ind, men med ZINKPOWERs indtræden på det danske marked, vil der opstå nye muligheder for kunderne.

ZINKPOWER er en af de førende udbydere af varmforzinkning i Europa og kan tilbyde varmforzinkning op til 17m i et dyp, højtemperatur varmforzinkning og pulverlakering. Vådlakering er allerede i dag en mulighed på fabrikken i Holstebro, så synergierne vil komme alle kunder til gode, i og med det nu er muligt at tilbyde alle typer overfladebehandling indenfor koncernen.

ZINKPOWER overtager 150 erfarne medarbejdere, som vil fortsætte med at betjene det danske marked. Alle glæder sig til det nye samarbejde.

ZINKPOWER beskæftiger mere end 3000 medarbejdere fordelt på 47 fabrikker. Derudover indgår der i koncernen 5 pulverlakeringsanlæg, der markedsføres under navnet ZINKPOWER Coating.

Kontakt:

Niclas Adelsparre, CEO
ZINKPOWER, Danmark
+45 29 29 43 21
Email: na@nvg.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/zinkpower-kober-nordvestjysk-galvanisering-as-og-cm-jernvarer-odense-as?releaseId=13592934

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu