To erfarne konsulenthuse går sammen: Interim Competence bliver en del af ProData Consult

11. februar 2014 08:33 | Af: Ritzau Info
 

IT-Konsulentvirksomhederne ProData Consult og Interim Competence har pr. 1. januar 2014 valgt at fusionere. Det sker i en handel, hvor ProData Consult overtager samtlige aktier i Interim Competence.

Interim Competences stærke IT-konsulentafdeling integreres ind i ProData Consult. Nøglemedarbejderne fra Interim Competence fortsætter i den nye selskabskonstruktion hos ProData Consult. For Interim Competences kunder betyder det, at de fortsætter samarbejdet med den kundeansvarlige, som de plejer at få service fra og samarbejder med, og kan bibeholde de eksisterende IT-konsulenter på samme vilkår. Derudover får kunderne adgang til en leverandør med et endnu større og internationalt netværk af de absolut dygtigste og stærkeste IT-konsulenter, og har mulighed for at drage fordel af et større service sortiment, bl.a. nearshoring i Polen, Management konsulentydelser og Vendor Management løsninger.

“Synergien mellem vores selskaber er rigtig gode, og vi matcher hinanden godt rent organisations- og ledelsesmæssigt” siger tidligere administrerende direktør i Interim Competence, Poul Prindahl. “Det betyder, at vi kan få en fællesforretning, hvor kunderne kan se frem til en bedre service, da vi med sammenlægningen af systemer, konsulentnetværk og medarbejdere bliver endnu bedre til at matche kundernes konsulentbehov. Desuden opstår der også større muligheder for medarbejderne rent karrieremæssigt, kollegialt og fagligt”.

Søren Rode, administrerende direktør hos ProData Consult siger: “Vi er i høj grad fokuseret på en videre ekspansion i Norden. Med en konsolidering står vi endnu stærkere for at kunne dække den stigende efterspørgsel af specialiserede IT-konsulenter og kompetencer”. Han tilføjer: “Sammenlægningen sker med henblik på at konsolidere og styrke service og levering af IT-konsulentydelser til de danske kunder og gør, at vi som samlet enhed står endnu stærkere på markedet som leverandør af ekspert IT-konsulenter med høj leverancesikkerhed.”

Det fusionerede selskab vil servicere de danske kunder fra ProData Consults hovedsæde i Hvidovre samt fra koncernens afdeling i Århus og nye kontorer i Ålborg.

ProData Consult, der er udnævnt som Danmarks dygtigste IT-konsulenthus af Computerworld/IDG 5 gange indenfor de seneste 9 år og de sidste 3 år i træk, udbygger med fusionen sin position som den største udbyder indenfor sit segment i Danmark.

Fakta om ProData Consult:

ProData Consult er et internationalt IT-konsulenthus med hovedsæde i Danmark og afdelinger i Sverige, Norge, Holland og Polen.

Koncernen omsatte i 2013 for mere end 300 millioner kroner.

I 2013 beskæftigede ProData Consult mere end 600 forskellige konsulenter og arbejdede for mere end 185 forskellige kunder i 6 lande.

ProData Consult blev i 2013 udnævnt som Danmarks dygtigste IT-konsulenthus af ComputerWorld/IDG. Det er 5. gang indenfor de seneste 9 år og 3. år i træk.

Fakta om Interim Competence

Omsatte i 2013 for 66 millioner kroner.

I 2013 beskæftigede Interim Competence mere end 80 forskellige konsulenter i Danmark hos 43 forskellige virksomheder og organisationer inden for det private og offentlige.

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu