ANNONCE

Prins smidt på porten af mor

24. november 2019 10:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Nu må den skandaleombruste prins finde sig et nyt sted. Mor dronning har smidt ham ud af sit slot.

Det bliver værre og værre for den skandaleombruste prins Andrew, der i den seneste tid har været stærkt kritiseret ovenpå et bizart TV-interview.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Siden har det konservative britiske kongehus stort set slået hånden af den kontroversielle prins, der er søn af dronning Elizabeth. Nu skriver den engelske avis The Guardian så, at prinsen er blevet stort set smidt ud af sit fødehjem.

Han kom til verden i 1960 – født på Buckingham Palace. Her fra er han nu sendt på porten, skriver avisen.

Andrew har i al sin tid haft et kontor på moderens slot, men det er nu forbi, og det er en direkte udledning af en tidligere straf.

Dronningen fratog nemlig for nylig Andrew for samtlige protektioner, og dermed har han ingen reelle royale forpligtelser.

Hvad skal man så med et royalt kontor? Ingenting, hvis man spørger dronning Elizabeth. Det skal ifølge The Guardian være den direkte årsag til, at Andrew er blevet smidt ud.

Avisens informationer er desuden blevet bekræftet fra Buckingham Palace.

Den dårlige ven

Hele miseren er udløst i forbindelse med anklagerne mod Jeffrey Epstein. Erhvervsmanden der flere gange var under anklage for rufferi og misbrug af kvinder. Unge kvinder.

Der sås generelt megen tvivl om Andrews eventuelle medvirken på grund af den tætte relation de to i mellem.

Forholdet til netop Epstein har sammen med påstande om et upassende forhold til en mindreårig pige og det kaotiske live-interview på BBC, der var særdeles klodset og afslørende har fået prinsen lagt for had.

Ikke mindst i offentligheden.

Han har selv reageret i en pressemeddelelse:

“Igennem de seneste dage er det gået op for mig, at omstændighederne i forbindelse med min tidligere relation til Jeffrey Epstein er blevet belastende for min families arbejde og det værdifulde arbejde, som foregår i forskellige organisationer og andre velgørende institutioner, som jeg er stolt over at støtte”.

Det fremgår desuden, at hertugen af York, som han også er, vil samarbejde fuldt ud med efterforskere i sagen om Epsteins forbrydelser.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu