ANNONCE

Prins Harry: De smadrede min psyke

26. februar 2021 13:37 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Den britiske presse er giftig, fortæller Prins Harry til TV-værten James Corden i 'Late Late Show'

Prins Harry: De smadrede min psyke
Prins Harry og Meghan Markle har vinket farvel til de royale forpligtelser - men de kommer fortsat til at optræde i offentligheden. Foto: Phil Noble/Reuters

Prins Harry, som ikke længere er en del af det britiske kongehus, åbner nu op om årsagen til, at han og hans lille familie forlod kongehuset.

Det skyldes den giftige britiske presse. Pressen har nemlig ødelagt hans mentale helbred. Det skriver Reuters.

Prins Harry har givet et interview til James Corden i TV-værtens ‘Late Late Show’ i Los Angeles.

– Det har aldrig været vores intention at forlade kongefamilien eller det britiske folk. Vi ønskede at trække os i baggrunden snarere end at trække os helt tilbage, fortæller han og fortsætter:

– Det var et meget svært miljø at leve i. Vi ved alle, hvordan den britiske presse kan være, og den var ved at smadre mit mentale helbred. Det var så giftigt. Så jeg gjorde bare, hvad alle andre ægtemand og fædre også ville gøre – fik dem væk derfra.

Fortsætter det offentlige liv

46-årige Prins Harry og hans amerikanske hustru 39-årige Meghan Markle vil fortsat gerne optræde i offentligheden – men det skal være på parrets egne præmisser.

– Jeg lever af at være et offentligt ansigt, så hvor end jeg befinder mig i verden, så vil jeg blive ved med det, fastslår prinsen.

Sidste uge kom det frem, at 36-årige Prins Harry og hans amerikanske hustru 39-årige Meghan Markle har taget endelig afsked med kongehuset og ikke kommer ikke til at varetage nogen former for royale opgaver fremover.

De har ligeledes givet afkald på deres økonomiske goder.

Det sendte chokbølger gennem den britiske monarki, da de meddelte kongehuset deres beslutning om at vinke farvel til det kongelige liv og tage hul på en ny tilværelse tværs over Atlanten i USA.

Ser hellere ‘The Crown’ end læser om familien

I løbet af showet fortæller Prins Harry også, at serien ‘The Crown’ er løst baseret på sandheden om dronningen og den britiske kongefamilies liv og historie.

– Det giver en idé om, hvad det er for en livsstil, og hvilket pres man er under som kongelige. Den offentlige tilstedeværelse og de royale forpligtelser kommer før familien, forklarer prinsen til James Corden.

– Jeg er mere komfortabel med at se ‘The Crown’, end jeg er med at se de historier, som bliver skrevet om min hustru og min familie. For serien er åbenlyst fiktion. Historierne i medierne bliver bragt som værende fakta – som værende sandheder, fortsætter han.

Prins Harry deler også med TV-værten, at sønnen Archies første ord var krododille, samt at dronning  Elizabeth gav sit oldebarn et vaffeljern i julegave.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu