ANNONCE

Prins Joachim klar til job

11. september 2020 18:44 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Kongehuset oplyser til ugeblad, at prinsen er i bedring og glæder sig til start på nyt job.

Prins Joachim klar til job
Prins Joachims kommende job som forsvarsattaché står stadig klar til ham. Foto: Scanpix

Siden Prins Joachim i slutningen af juli blev ramt af en blodprop i hjernen har det helt store spørgsmål været, om han kunne blive frisk til at varetage det kommende job som forsvarsattaché i den franske hovedstad Paris.

Efter at have fået udsat opstarten er prinsen nu ved at være klar til at tage taktstokken, skriver Billed-Bladet.

Ugebladet har fået bekræftet tingenes tilstand hos Kongehuset, der oplyser:

“Prins Joachim er i fortsat bedring og glæder sig til i løbet af september at påbegynde sin nye funktion som forsvarsattaché”. På grund af coronasituationen i Paris vil den første lange periode dog foregå med en del hjemmearbejde.

Den 25. juli afslørede Kongehuset, at prinsen var blevet ramt af en blodprop i hjernen og var blevet hasteopereret på et specialisthospital i Toulouse.

Prins Joachim skulle efter planen være startet på sit nye job 1. september, men i slutningen af august blev det af Kongehuset oplyst, at opstarten var udskudt nogle uger – men at prinsen dog stadig efter planen skulle varetage rollen.

Kongehuset har tidligere oplyst, at den 51-årige prins ifølge lægernes vurdering vil komme sig over blodproppen uden mén.

– Efter lægernes anvisninger vil prinsens opstart foregå stille og roligt – herunder med hjemmearbejde, som jo også er helt i tråd med den generelle arbejdssituation i Paris som følge af covid-19. Prins Joachim stiler mod at starte medio september, oplyste Kongehuset omkring den 25. august.

En forsvarsattachés opgave er blandt andet at skabe kontakt mellem lande – i dette tilfælde Danmark og Frankrig. Prins Joachim har en mangeårig tilknytning til Forsvaret og startede i september sidste år på en lederuddannelse i det franske militær ved militærakademiet Ecolé Militaire.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu