ANNONCE

Prins Nikolai bryder med normen: Nu siger Kongehuset undskyld

19. november 2018 22:16 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et helt særligt billede, der har fået sit eget liv på eksempelvis Twitter, tvinger nu Kongehuset til at undskylde.

Prins Nikolai bryder med normen: Nu siger Kongehuset undskyld
Prins Nikolai har dummet sig, så Kongehuset undskylder.Arkivfoto: Scanpix

Hvad, der måske nok skulle have været et smart reklame-stunt for en biludlejningsvirksomhed, er endt som en mindre royal skandale, og så er det endda her hjemme. Hovedpersonen? Prins Nikolai.

På sociale medier florerer nemlig et billede, der er et udklip af en officiel pressemeddelelse fra Sixt, der udlejer biler, hvor prinsen ses – og på det skammeligste bruges som kølerfigur for virksomhedens fremstød.

Billedet stammer fra en pressemeddelelse, der angivelig har haft det som emne, at Prins Nikolai har valgt et bil-abonnement hos lige netop Sixt, og den slags du’r ikke, når man er blåblodet. Pressemeddelelsen er i øvrigt fjernet, men ikke uden, den blev opdaget.

Til trods for, at pressemeddelelsen er fjernet hos Sixt, der ganske vist ligner en afsender, så forholdet Kongehuset ifølge BT sig til hele situationen med bøjet hoved.

“Prins Nikolai beklager fejltagelsen, som der nu er rettet op på,” får avisen at vide fra kongehusets kommunikationsafdeling, der oplyser, at den slags reklame naturligvis strider mod generelle retningslinjer for den royale familie.

Hverken BT eller Ekstra Bladet har haft held til at træffe Sixt for en kommentar til sagen.

Prins Nikolai modtager i øvrigt ikke apanage. Han ernærer sig primært som model.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu