Prins Nikolai er færdig i militæret

10. oktober 2018 12:16 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

JydskeVestkysten skriver, at prinsen har opgivet sin officersuddannelse.

To måneder efter han begyndte sin to-årige uddannelse som officer på Hærens Sergentskole i Varde, er prins Nikolai droppet ud af uddannelsen.

Det skriver JydskeVestkysten, der har fået bekræftet oplysningerne hos kongehuset.

– Prinsen har stoppet sin uddannelse i Forsvaret. Det er prinsens egen beslutning, og den kongelige familie er orienteret om den, siger kongehusets kommunikationschef Lene Balleby til avisen.

Hvad fremtiden byder på for Nikolai, er der endnu ikke styr på.

Men prinsen selv har tidligere løftet slørene for nogle af sine personlige drømme.

Ifølge ham selv falder valget nok på en civil uddannelse i Danmark eller udlandet. Det skriver Ekstra Bladet, der har oplysningerne fra Euroman.

Da prinsen bliver spurgt ind til sine tidligere udtalelser om at følge i sin fars fodspor og blive racerkører eller landmand, lyder svaret:

– Jeg tror, landbrug er helt ude af billedet. Men racerkører. Hvis jeg fik muligheden for at blive racerkører, ville jeg gerne. Men det bliver nok aldrig aktuelt, fortæller prinsen.

Nummer syv i arverækken

Prins Nikolai er den ældste søn af prins Joachim og grevinde Alexandra og har tre mindre søskende: Prins Felix, prins Henrik og prinsesse Marie.

Heldigvis står konge ikke på listen af prinsens fremtidsdrømme. For den titel kommer han nok til at vente længe på, eftersom der er seks foran ham i køen. Heriblandt hans far. Det har Newsbreak.dk tidligere fortalt om.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu