ANNONCE

Prins Nikolai fylder 20 og taler om fremtiden

28. august 2019 15:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han følger ikke alle traditionerne. Men han er stadig en prins.

Prins Nikolai fylder 20 og taler om fremtiden
Prins Joachims 50-års fødselsdag, Amalienborg Prins Joachim Prinsesse Marie Prinsesse Athena Prins Felix H.H. Prins Henrik Prins Nikolai

28. august er en særlig dag for Kongehuset. Det er Prins Nikolais fødselsdag, og Prins Joachim og Grevinde Alexandras ældste søn fylder i år 20.

Men et er at være prins, noget andet er at følge de traditioner, der følger med sådan en titel.

Her har Prins Nikolai vist sig ikke at være som andre før ham. For danske prinser har en militæruddannelse ellers været det, man gjorde, når man blev gammel nok til at springe, nok startede prinsen i 2018 på Hærens Sergentskole i Varde, med mål om at blive officier af reserven. Sådan gik det ikke, da Nikolai  efter nogle måneder stoppede med sin uddannelse.

Driver den ikke af

Det betød dog ikke, at den unge prins er gået arbejdsløs siden da. Han arbejder for virksomheden M. Goldschmidt Ejendomme, der er ejet af Københavns store private ejendomsmatador, milliardæren Mikael Goldschmidt, og sideløbende har han gjort karriere som model.

Artiklen fortsætter under videoen 

I 2018 var han blandt andet på catwalken for det franske modehus Dior og det britiske mærke Burberry.

Fremtiden

På denne, hans 20 års fødselsdag, kommer han formentlig til at sende en tanke eller to i retning af september måned.

Her er der studiestart på Copenhagen Business School, hvor prinsen er optaget til at skulle studere business administration and service management.

B.T. har i den forbindelse spurgt den kommende studerende om, hvad han gør sig af tanker om det nye liv.

– Mht. mine kommende studier ser jeg frem til nye udfordringer, når jeg åbner dette nye kapitel i mit liv. En spændende uddannelse med nye, gode kammerater vil jeg glæde mig meget til, siger prinsen i en mail, sendt fra hans mor, grevinde Alexandra, til B.T.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu