ANNONCE

Prins Nikolai hyldet: Derfor er han på listen

13. februar 2020 16:12 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den danske prins Nikolai er på listen over de mest stilfulde unge kongelige i verden.

I Danmark er vi meget stolte af vores royale familie, der efterhånden også er blevet verdenskendt. Oftest er det de kvindelige medlemmer, der løber med opmærksomheden, når snakken falder på skønhed.

Denne gang er det dog et mandligt medlem af den danske kongefamilie, der har fået verdensgiganten Hello Magazine til at kåre prins Nikolai til at være en af verdens mest stilfulde kongelige i verden.

Artiklen fortsætter efter videoen

Nikolai hyldet

Hvor smuk er prins Nikolai lige?

Med det spørgsmål starter Hello Magazine med at påpege, hvad de har fået øjnene op for ved den danske prins. Han er netop én af de unge royale, der har indtaget listen over de otte mest stilfulde kongelige i verden.

Foruden at mediegiganten forklarer deres læsere, hvem han er – nemlig at han er søn af den danske prins Joachim og nevø til kronprinsesse Mary – så bliver prins Nikolai især også hædret for sit arbejde for de store modehuse Burberry og Dior.

Studerende modelprins

Prins Nikolai bruger til dagligt hverdagen langt væk fra modeverdenen. Han studerer nemlig Business Administration and Service Management, som prinsen blev optaget på i sommeren 2019.

Før det gik prinsen på Herlufholm, hvor han blev student. Studenterlivet blev dog byttet ud med en tid i trøjen i Varde. Det var dog ikke noget for prinsen, og han valgte at springe fra.

Sideløbende har han også vist, at han har evner på de store catwalks.

Slog igennem for Burberry

Det var en kampagne for Burberry, der afslørede, at prins Nikolai også havde flair for at vise moderigtigt tøj frem. Siden har han foruden Burberry også arbejdet for Jack and Jones, Fila og Dior for at nævne nogen.

Prinsen har flere gange – både i Asien og til modeuge i Paris – gået på catwalken for Dior. Chefdesigneren bag Kim Jones ser nemlig prins Nikolai som en hyldest til sin mor, der havde danske rødder.

Endnu et stort gennembrud fik prins Nikolai, da han i 2019 blev ansigtet på forsiden af det ukrainske Vogue.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu