Prins Richards bisættelse: Derfor kan hele familien fra Danmark deltage

19. marts 2017 09:09 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Der behøver ikke være nogen til at afløse i Danmark, mens hele den royale familie tager til Tyskland for at deltage i prinsens begravelsen.

Mange har måske undret sig over, at hele den danske royale familie tirsdag kan deltage i bisættelsen af prinsesse Benediktes mand, prins Richard.

Fra Danmark deltager Dronning Margrethe, prins Henrik, kronprinsesse Mary, kronprins Frederik, prins Joachim og prinsesse Marie.

Og det kan sagtens lade sig gøre, at familien tager til bisættelse i Tyskland – uden der er nogen til at tage over i Danmark.

Kongehusets forklaring

Kongehuset oplyser til Billedet-Bladet, at så længe majestæten eller den valgte rigsforstander rejser ud og hjem samme dag, kan det godt lade sig gøre.

Prins Richard døde mandag eftermiddag på Berleburg slot. Han blev 82 år. Han bisættes tirsdag klokken 14 i Bad Berleburg kirken Evangelische Stadtkirche.

Selve begravelsen finder sted på et senere tidspunkt. Her vil kun den nærmeste familie og venner være til stede, når prins Richard begraves på familiegravstedet på Sengelsberg skovkirkegård.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu