ANNONCE

Prins sender vilde anklager mod politiet

17. juli 2020 14:49 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet har en anden opfattelse af den hændelse, der er sagens kerne.

Prins sender vilde anklager mod politiet
Prinsesse Caroline af Monaco og Prins Ernst August ses her ankomme til bryllupmiddagen på Fredensborg Slot ved Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup. Foto: Scanpix.

Prins Ernst August af Hannover er for tiden involveret i en lurende skandale med politiet i Østrig.

Avisen Kronen Zeitung skriver, at prinsen hævder, at han er blevet udsat for vold og tvangsindslagt på en psykiatrisk afdeling. Ifølge politiet er historien en ganske anden.

Prinsen selv fortæller Kronen Zeitung, at han kontaktede alarmcentralen, fordi han havde det dårligt. Han blev overrasket over, at politiet dukkede op, og det var her, han blev slået i ansigtet af en betjent.

Han fortæller, at han blev lagt i håndjern og efterfølgende tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling.

Strid om fakta

Billed Bladet skriver, at politiet har en anden opfattelse af, hvad der skete, at prinsen ifølge politiet var meget aggressiv ved politiets og sundhedspersonalets ankomst, og at det var prinsen, der angreb både politi og reddere. Herefter blev prinsen anholdt.

Billed Bladet skriver, at prinsen, der er gift med Prinsesse Caroline af Hannover, overvejer at klage over både politiet og sundhedspersonalet.

Det er usikkert, hvor Prinsesse Caroline befandt sig, da episoden i Østrig fandt sted, men det er ikke videre sikkert, at hun var i nærheden, skønt hun officielt er gift med Prins Ernst.

Hustru bor i Monaco

Prinsesse Caroline er ældste datter af fyrst Rainier og Hollywoodstjernen Grace Kelly, og hendes liv har været præget af flere dramatiske begivenheder.

Ritzau skriver, at hendes mor, fyrstinde Grace, døde i 1982 i en trafikulykke, da hendes Rover forulykkede med prinsessens lillesøster, prinsesse Stephanie, i bilen.

Prinsesse Caroline har været gift flere gange, og da hun blev gift for tredje gang, med Prins Ernst August af Hannover, skiftede hun titel, fra prinsesse af Monaco til prinsesse af Hannover.

Parret blev gift i 1999, men Ritzau har tidligere skrevet at de to ikke har været set sammen offentligt i årevis.

De har datteren prinsesse Alexandra sammen, som prinsesse Caroline bor sammen med i Monaco.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu