ANNONCE

Prinsen er stadig indlagt

10. marts 2021 16:16 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Der er fortsat ikke noget nyt om, hvornår 99-årige prins Philip bliver udskrevet fra hospitalet

Dronning Elizabeths mand, 99-årige prins Philip, er nu gået ind i den fjerde uge som indlagt på et hospital i London. Det er det længste hospitalsophold, den aldrende prins til dato har oplevet.

Han var også indlagt tilbage i 2013, hvor han fik indsat en såkaldt ‘stent’ på grund af en forsnævring i kranspulsåren. Dengang strakte opholdet sig ‘kun’ over 11 dage.

Det er begrænset, hvad der er kommet ud om den nuværende situation omkring prinsen.

Opereret i hjertet

Det vi ved er, at han blev bragt til King Edward VII’s Hospital om aftenen tirsdag den 16. februar efter han havde følt sig sløj. Nogle dage senere forlød det fra hoffet, at årsagen var en form for infektion.

Senere kom det så frem, at han var blevet overført i ambulance til St Bartholomew’s Hospital, der er et af verdens førende indenfor hjertekarsygdomme, hvor han skulle gennemgå en hjerteoperation.

Tilbage på King Edward

Vi ved også, at han nu er tilbage på King Edward VII’s Hospital, der angiveligt skulle være hans foretrukne sted, når han nu engang er nødt til at være indlagt.

”Efter hertugen af ​​Edinburghs vellykkede operation på St Bartholomew’s Hospital er hans kongelige højhed i morges igen blevet overført til King Edward VII’s Hospital,” lød det i en erklæring fra hoffet den 5. marts. Det fremgik også, at forventningen var, at prinsen forstsat skulle være indlagt i nogle dage.

Siden er der intet nyt kommet frem. Men intet nyt er jo som bekendt (forhåbentligt) godt nyt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu