ANNONCE

Prinsesse i nøglekiks: Låst ude af sin bil

2. juni 2019 12:13 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Prinsesse Benedikte blev lørdag låst ude. Af sin bil.

Det kan godt være, de kongelige er lidt mere end os andre dødelige.

Men låser man sine bilnøgler inde, så kan man have nok så meget blåt blod flydene i årene. Så hjælper kun en rigtig ekspert.

Det måtte prinsesse Benedikte i aldeles(kongelig)hed – og måske prinsessens chauffør i særdeleshed – sande lørdag aften i Vejle.

Prinsesse Benedikte var i byen for at overvære afslutningskoncerten ved Jacob Gades Violinkonkurrence i Vejle Musikteater.

Da hun skulle tilbage til residensen, var der dog opstået et lille problem; bilnøglerne til Krone 415, en Audi, var låst inde. I Krone 415.

Derfor blev der ringet til Falck, der kontaktede Redning Danmark. Et firma, som har 40-årige Jacob Wulff ansat. Til stort held for Falck, Redning Danmark, prinsessen og hendes chauffør.

– Der bliver spurgt, om jeg kan klare en døroplukning, fortæller Jacob Wulff til Newsbreak.dk.

Artiklen fortsætter under videoen

Den døroplukning blev foreviget – som du kan se i galleriet over artiklen – af Joy Kalaivanee, der tilfældigvis kom forbi og fik hele optrinet på kamera.

Vigtig opgave

Det bliver også understreget, det er vigtigt, men Jacob har åbnet døre i biler i fire år, så han mener godt, han kan klare opgaven – også selv om det blive understreget, det er en af de vigtigere af slagsen; det er en af kongehusets kronebiler, der skal låses op.

Det er selvfølgelig ikke en helt almindelig opgaven, men Jacob sætter kursen på Vejle Musikteater.

Fremme ved ved Krone 415 kan Jacob se, at nøglerne og en telefon ligger i kopholderen ved gearstangen. Bilen er låst, alle vinduer rullet op.

– Jeg ved simpelthen ikke, hvordan døren blev låst, siger Jacob Wullf.

‘Sølv på topstykket’

Foran musikteatret, ved siden af den kongelige bil, kan Jacob godt begynde at mærke forventningspresset komme snigende.

– Jeg fik da lidt sølv på topstykket og lidt præstationsangst, som han grinende udtrykker det.

Jacob får vinduet lidt ned, sat nogle puder i klemme, og så begynder den store udfordring: Med en stang skal nøglerne nu fiskes op af kopholderen, henover sæderne og ud gennem den lille sprække – uden at blive tabt.

– Heldigvis var der en nøglering på, fortæller Jacob.

Til alt held lykkedes øvelsen og 20 minutter efter, Jacob ankom, kunne han igen melde sig klar til andre opgaver.

Royalt håndtryk

Han fik dog ikke lov at køre, før han blev behørigt takket. Af prinsessen selv.

– Hun takkede mig mange gange og så fik jeg et royalt håndtryk, fortæller Jacob, der indrømmer, at dette var en af de sjovere opgaver, han har haft.

Der gik heller ikke længe, for han blev kontaktet af Falck, der lige skulle høre, hvordan det var gået. Også her kunne Jacob så melde alt klart.

– Det var de glade for, så jeg fik mange roser, siger Jacob Wulff, hvis møde med prinsessen dog ikke var hans første med de kongelige; Han er nemlig med i hjemmeværnet og har her mødt både kronprinsparret, dronning Margrethe og afdøde Prins Henrik.

Prinsesse Benedikte var i Vejle i sin egenskab af protektor for Jacob Gades Violinkonkurrence. Måske hun nu overvejer at blive det samme for Jacob Wullfs døråbninger?

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu